Beklenen telefon ABD'de satışta İşte Fiyat (E7)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crouch

Üye
    Konu Sahibi
Beklenen telefon ABD'de satışta İşte Fiyat (E7)
Nokia'nın merakla beklenen iş telefonu E7, sonunda ABD'de satışa sunuldu. İşte detaylar ve telefonun satış fiyatı:

Nokia World'de tanıtıldıktan sonra kullanıcıların oldukça merak ettiği ve çıkmasını sabırsızlıkla beklediği telefon E7, sonunda ABD'de Amazon tarafından satışa sunuldu. 649$'dan satışa sunulan Nokia E7'nin teknik detayları ise şöyle:

• Network: GSM 850-900-1800-1900, HSDPA 850-900-1700-2100-1900
  • Boyutları ve ağırlığı: 123.7 x 62.4 x 13.6 mm, 176 gr
  • Ekran: 360 x 640 pixel, 4 inch, 16 milyon renkli AMOLED kapasitif ekran - Nokia ClearBack ekran teknolojisi
  • Sistem ve hafıza: Symbian^3 OS - 16GB dahili hafıza - microSD ile 32GB'a kadar büyütebilme
  • Data: GPRS: Class 32
  • EDGE: Class 32
  • 3G: HSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
  • WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Bluetooth: v2.0 A2DP
  • USB: microUSB v2.0
  • Kamera: 8 megapixel, 3266 x 2450 pixel çözünürlük, autofocus, çift LED flash - 720p HD video kaydı yapabilme
  • Pil: Standart pil, Li-Ion 1200 mAh/ 432 saat bekleme, 9 saat konuşma süresi
  • Flash desteği ve belge görüntüleyici
  • A-GPS'li GPS, java, HDMI bağlantısı ile 720p TV çıkışı,
  • Dolby Digital Plus ses sistemi,

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Türkiyede 1200-1300 arası..

blackbird48

blackbird48

Üye
iide ne 8 daha ii bence

• Beğen
Tepkiler: J_JoKeR_R
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheORCUN
WebStyle

WebStyle

Üye
N8'den bir farkı yok hatta eksiği var. Klavyesi varsa ne yapayım ki..

• Beğen
Tepkiler: J_JoKeR_R

ozell91

Üye
niye ABD de satışa sunuldu dedin onu anlamadım..Türkiyede de sunuldu hatta bugün nokia shopta aldım inceledim biraz..

hoss

hoss

Üye
n8 bu cihazdan çok daha iyidir bu telefonu bu fiyattan almak enayilikten başka birsey degil , bu nokia yıllardır insanları kazıklayıp duruyo , bununda işlemci hızı düsük ram oranı düşüh , o boyuttaki bi ekrana 5800 da kullandıgı ekran çözünürlüğünü kullanmış pinti nokia , ayrıca kamerasında otofokus yok 8 mp fasondan kamera yani

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bn ek klavye sevmiorm ztn doknmatk dha iyi ;) E7 guzel degl ya sevmedm tasarimi n8le ayni nerdyse bnce n8 dha iyi ;)

mc_mfi

Üye
türkiye nokia shoplarda tam 1449 lira

dehshet

Üye
cidden nokia harbiden cılkını cıkarmıs.. Kamera dusuk onun yerine klavye kondurmus nokiadan sasmazdım bu zamana kadar!! Bekledigim telefondu ama sonuc yine husran dier markalara bakmak lasım artık nokia devrini yitirdi!!

• Beğen
Tepkiler: hoss
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt