Haber Beklenen Lumia Geliyor mu? Nextleaks’ten Lumia 1820, Lumia 630 ve Başka bir Lumia Cihazına Ait İddia

Bazı kaynakları takip ettim de 8.1 den gerçekten çok ama çok umutlular ve çok iyi olacağından da eminler arkadaşlar. Şu an açıkcası içim daha rahat diyebilirim 8.1 den. Bence içimizi biraz ferahlatalım
Zaten Lumialar,özellikle 1GB ve üstü ram a sahip olanlar gerçekten kaliteli cihazlar,bunların eksi yönü işletim sisteminden kaynaklanan eksiklikler.
Dediğin gibi 8.1 epey dolu bir şekilde gelirse zaten lumia kullanıcıları cihazlarını daha çok sevecekler

dakamon

Üye
Ama tedirgin olduğum noktalardan biri de bu 8.1 den sonra 512 lerin eski performanslarını gösterememeleri biz 1 gb ram li telefon sahiplerininde performansının düşmesi.

MaxipmaN

Üye
habire model çıkıyo raya oturamadılar bi

dakamon

Üye
Aynen çok modeli çıkıyor ama bunun sebebi her kesime hitap edip mümkün olduğunca çok telefon satmak bu sayede WP8 li telefonları piyasaya yaymam ne kadar çok yaygın olursa insanlar wp8 i birbirlerine görüp ilgileri artabilir. Şöyle söylim 1 sene önce ilk aldığımda hiç kimsede lumia göremiyordum birinde görsem heyecanlanıyorudm ay be lumia diyordum şimdi daha sıkça görüyorum özellikle 520

skynet

Üye
Bizde hala black güncellemesini bekliyoruz

MaxipmaN

Üye
adamlar parasına bakıyo black white pembe hikaye diyolar 24e atmışlar sanırım tam bilmiyorum ama

dakamon

Üye
Ama şunu söylemek istiyorum bir çok firma sanki tek bir telefonlar çıkıyorlarmış gibi görünüyorlar piyasaya ama modeli çıkarttıktan sonra arkasından ufak ufak daha değişik segmentlerde telefonlar piyasaya sürüyorlar. Herhalde tek bir amiral gemisiyle yürümeyeceğini biliyorlar ama 520 620 gibi telefonlarla da yürümeyeceğini biliyorlar o yüzden nokia 1820 1520 9xx gibi modeller çıkartacak ve çıkartmaya da devam edecek 2014 sonunda 2k model de çıkartırlar sırf kullanıcıları çekmek adına

dakamon

Üye
9xx in bence fiyatı 1500 den aşağı olmayacak 2000 den yüksek te olmayacak o bant arasında gider gelir. O arada bir fiyat alacaktır.

Bay H

Üye
Lumia 930 modeline ait olduğu iddia edilen sistem özellikleri:

Bana kalırsa wp kullanıcılarının beklediği haber yeni bir cihaz ve özellikleri değil,wp 8.1 in ne zaman ve nelerle geleceği.