Beklenen İnternet Sansürü Bu Gece Başlıyor

53cc

Üye
Keyword üretmek çok kolay. Bunu nereye kadar engelleye bilirsiniz?
Yani ***** kelimsini yasakladınız ve arama motorlarında bu kelime filtreye takıldı. Çözüm farklı bir kelme ile arattırmak olacak. Örneğin barbunya. Uzunca süre bunu yakalayamadınız. Sonra fark ettiniz. Bu kelimeyide yasakladınız. Ve bu böyle devam ettiğini düşünün. Sonunda internetde arama yapacak kelime kalmayacak.
Konu bu kadar yüzeysel olmamalı. Gezi olayları-e/muhtıra gibi durumları, oluşumları kontrol altına almaktır. Ahmet amca ***** izliyormuş evinde kime ne.
Evdeki interneti güvenli hale getirmek için yasaya gerek yok tabiki. Ama herkes bu konuda ehil değil güvenliği sağlayamaz.

Tepkiler: AlexsandroZ
tamamen saçmalama bu para çezaları uydurma haber

Warnings

Üye
Arkadaşlar ***** İzleyenler e Falan Ceza Verilmeyecek Sadece ***** Siteleri Erişime Kapatılcak Ve Dns İle Girilmiycek Torrent Kapanmıycak Böyle Bir Yasa Yok! Ama Yasaklı Sitelere Mesela Youtubede Yasaklanan Bir Videoya CO.uk Yazarsanız Açılıyor Ve Türkçe Kalıyor Oda Olmadı Tor Brovser Kullanın Hem İzlenemez Hem Sansüre Takılamazsınız Redhack Bu Yüzden Yakalanmıyor!!! Herşeyin Çaresi Var Onlar İstedikleri Kadar Engellesinler Bugün Kabul Ettimi CumhurBaşkanı ?

Tepkiler: -India- ve AlexsandroZ

Uhops

Üye
Sizce torrent siteleri kapanır mı?

Konu Sahibi
valla ben yazmadım bunları. facebookda bir sayfada gördüm paylaştım

Beyler bu cezaların olması bence imkansız.Bu haberde ilk önce İncicilerin sayfasında yayınlandı.Haber yalan

oznkrts

Üye
Milletçe birbirimizi korkutmaya çalışıyoruz ya şu olayı bi araştırında gerçek bumu gerçek bumu diye söylenmeyin zaten ben evdeki neti kapatıcam googlede adımı aratmaktan başka bi işe yaramaz oldu fesatlıga vurmayın heee :P

Tepkiler: CV-Aurora

Invoke

Üye
Bu gece mi? Cumhurbaşkanı onaylanmış mı?

cyborg78

Üye
11- Bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar üzerinden internete bağlanan herkes kayıt altına alınacak.

Büyük Büyük Mağzalardaki avm'lerdeki falen felen pişmeken, ulusal açık wireleslerimi (wifi) kayıt altına alıcak acaba .d
free wifi dagıtanlar, açık olan avm ler magazalar kayıt altında
üşüşün free wifi avmlere .d

Invoke

Üye
kim dedi la geçti diye adam gibi bir kaynak verecek olan var mı? Çünkü ben bulamadım?

o zaman benim için çok sorun yok internetten oyun indirmek mesela mediea fire gibi siteler

_RYUK_

Üye
deep web dalalim orada izlenmek biraz daha zor

İnsanların kafasını böyle yalan yanlış bilgilerle bulandırmayalım.

Tepkiler: veli-_-802