Mad EagLe Üye TALIPAVCI' Alıntı: minisi gelecekmiş bunun Genişletmek için tıkla ... mini derken özellikler mini olacak yoksa boyutlarmı küçültecekler
TALIPAVCI' Alıntı: minisi gelecekmiş bunun Genişletmek için tıkla ... mini derken özellikler mini olacak yoksa boyutlarmı küçültecekler
El-CD Üye mad eagle' Alıntı: mini derken özellikler mini olacak yoksa boyutlarmı küçültecekler Genişletmek için tıkla ... 2si de sanırım
mad eagle' Alıntı: mini derken özellikler mini olacak yoksa boyutlarmı küçültecekler Genişletmek için tıkla ... 2si de sanırım
El-CD Üye incitemfm' Alıntı: ya japonyada filan 2gb rami var ve köseli biraz keske onlardan olsaydi Genişletmek için tıkla ... ama onlar lte destekli
incitemfm' Alıntı: ya japonyada filan 2gb rami var ve köseli biraz keske onlardan olsaydi Genişletmek için tıkla ... ama onlar lte destekli
avcitalip Üye mad eagle' Alıntı: mini derken özellikler mini olacak yoksa boyutlarmı küçültecekler Genişletmek için tıkla ... boyutlar küçülüyor ama özellikleri bilmiyorum
mad eagle' Alıntı: mini derken özellikler mini olacak yoksa boyutlarmı küçültecekler Genişletmek için tıkla ... boyutlar küçülüyor ama özellikleri bilmiyorum
15097 Üye mad eagle' Alıntı: s3 anormal büyük aslında biraz ufaltılsa ve fiyatıda düşük olsa alabilirim Genişletmek için tıkla ... S III mü anormal büyük Galaxy Note'a ne demeli o zaman
mad eagle' Alıntı: s3 anormal büyük aslında biraz ufaltılsa ve fiyatıda düşük olsa alabilirim Genişletmek için tıkla ... S III mü anormal büyük Galaxy Note'a ne demeli o zaman
Mad EagLe Üye 15097' Alıntı: S III mü anormal büyük Galaxy Note'a ne demeli o zaman Genişletmek için tıkla ... o telefonmuki ?
15097' Alıntı: S III mü anormal büyük Galaxy Note'a ne demeli o zaman Genişletmek için tıkla ... o telefonmuki ?
Mad EagLe Üye 15097' Alıntı: hem telefon hem tablet Genişletmek için tıkla ... o yüzden onu saymadım zaten telefon olarak kullanan pek az
15097' Alıntı: hem telefon hem tablet Genişletmek için tıkla ... o yüzden onu saymadım zaten telefon olarak kullanan pek az
15097 Üye mad eagle' Alıntı: o yüzden onu saymadım zaten telefon olarak kullanan pek az Genişletmek için tıkla ... ben note 2'yi bekliyorum
mad eagle' Alıntı: o yüzden onu saymadım zaten telefon olarak kullanan pek az Genişletmek için tıkla ... ben note 2'yi bekliyorum