Beklenen Galaxy S3 geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Beklenen Galaxy S3 geliyor!

Piyasadaki Galaxy S3'ler sizi tatmin etmediyse, çok yakında yeni bir S3'e hazır olun!

Samsung Galaxy S3 piyasaya çıktığında sıradışı renkleri, cihazlarının siyah olmasına alışkın teknoloji meraklılarını biraz rahatsız etmişti. Daha sonra Amerika'da AT&T için çıkarılan kırmızı da bu kitleye pek hitap etmedi.

Şimdiyse Samsung, siyah Galaxy S3'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bir aksilik olmazsa, siyah S3, Ekim ayında 64 GB'lik modeliyle piyasaya sürülecek. Yeni cihazın doğrudan Android 4.1 (Jelly Bean) kurulu olarak çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy S3'ün şu anda sadece 16 ve 32 GB'lık (microSD ile genişletilebilir) modellerinin piyasada olduğu düşünüldüğünde yeni cihaz, kapasitesi açısından da önemli hale geliyor.

Tepkiler: curtaincall

El-CD

Üye
mavisine hastayım ama sadwece tasarımına içeriği touchwiz olunca olmuyor. Neyse hayırlı olsun haber için sağolasın

Tepkiler: El~PisToLeRo

doctorrr

Üye
haber için

ya artık "ben bu haberi sabah okumuştum" demekten sıkıldım

15097

Üye
Sonunda Haber için teşekkürler.

MasteLaa

Üye
Haber için teşekkürler tasarımı S3 lerin harika yahu tasarıma önem verseydim kesin s3 alırdım

Konu Sahibi
ya artık "ben bu haberi sabah okumuştum" demekten sıkıldım

Tamam teknolojik çocuk bundan sonra sen hangi haberi okursan,tüm dünya forum,portal ve bloglarından silicez okudugun haberi bidaha karsılasma diye.

Bu mesaj kendini 20 saniye sonra imha edecektir.

Tepkiler: El-CD
Bence siyah güzel.olmaz o cihazda artık beyaz tonları daha modern duruyor ve siyah jer yerde var artık bence mavi iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...