Beklemek mi S4 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

iOSait

iOSait

Üye
    Konu Sahibi
Beklemek mi S4 mu?
İyi forumlar arkadaslar s4 mu alsam diye dusunuyorum ama ipone5 de cok pahali turkiyede amerikadan bi tanidik getiricek ama ne zaman gidecegi belli degil simdi gidip s4 mu alayim yoksa bekleyim mi bence iphone5 o parayi haketmiyor diye dusunuyorum s4un stabilitesi oyun performansi felan nasil kullananlar yazabilirmu

lyon_69

lyon_69

Üye
S4 ü al aldgn zaman farkedeceksn nasıl güzel ve performans delisi olan bir telefon oldgunu oyunlarda tek bir kasılma falan yok zaten bu telefona göre oyun yok yeni yeni çıkmaya başlıo
[h=1] gibi modern combat 5 gibi[/h]

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bence ikisini de birak lumia 920 al windows phone isletim sistemli oyunlarida yeni cikiyor

- - - Eklendi - - -

zaten yurtdisindan gelen i phone un aktivasyonu nasil yapacaksin

- - - Eklendi - - -

ugrasmaya degmez bile

iOSait

iOSait

Üye
    Konu Sahibi
S4 ü al aldgn zaman farkedeceksn nasıl güzel ve performans delisi olan bir telefon oldgunu oyunlarda tek bir kasılma falan yok zaten bu telefona göre oyun yok yeni yeni çıkmaya başlıo

Yani al diyorsun. Zaten piyasanin en iyi telefonu iphone 5 parasini haketmiyor bir de HTC One var o nasildir acep

iOSait

iOSait

Üye
    Konu Sahibi
bence ikisini de birak lumia 920 al windows phone isletim sistemli oyunlarida yeni cikiyor

- - - Eklendi - - -

zaten yurtdisindan gelen i phone un aktivasyonu nasil yapacaksin

- - - Eklendi - - -

ugrasmaya degmez bile

Yok saol wp sevmiyorum

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ucuz iphone çıkacak diyorlar 400 küsür dolar falan ama plastik olucak diye söylenti var eğer ip. 5'e çok yüksek düşüncesiyle bakıyorsanız o biraz fiyat yönünden uygun gibi olacak

iOSait

iOSait

Üye
    Konu Sahibi
Ucuz iphone çıkacak diyorlar 400 küsür dolar falan ama plastik olucak diye söylenti var eğer ip. 5'e çok yüksek düşüncesiyle bakıyorsanız o biraz fiyat yönünden uygun gibi olacak

Yok kalsin 1 saat sonra filan alcam S4 bu arada 16gblik modelinde telefonda sizr ayrilan bolum kac gb?

Türe

Türe

Üye
Bekleyip yeni çıkacak iPhone cihazı alabilirsin. Ya da bekleyip Note 3 ' ü değerlendirebilirsin.

S4 benim gözümde iyi bir tercih değil hd ekran yüzünden.

blacktalon

blacktalon

Üye
bence bekle i5 al hatta o zamana belki i5s cikar ucuza alirsin abdden mis gibi olmadi dunya paraya satarsin 2.el ,samsung alsan 1ay sonra yari fiyatina gider

ANIL

ANIL

Admin
Snapdragon 800 işlemcisini kullanan telefonları bekleyebilirsin. İlk olarak LG G2 gelecek. Fakat S4 günümüz için yeterli ve güçlü bir cihaz. Tavsiye ederim fakat oyun oynayan biriysen 32 GB modeli almanı öneririm.

enterneoll

enterneoll

Üye
S4 al her isini gorur ve eksigi yok

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
wp sewmiosan s4 u al bence

fk555897

fk555897

Üye
Telefondan beklentilerin stabillik ve hızlı kullanım ise iPhone 5, ama çoğu işini telefon ile yapıyorsan S4.

fingerback5

fingerback5

Üye
htc one ayricaliktir al kesinlikle super bir cihaz.

aleranol

aleranol

Üye

Sesli güldüm :zzz: arayüzü takılan ve 1080p olduğu için diğer tellerle eşit fps de oyunları çalıştıran telefonu tanimasam vay be diyecem