"Bekle beni İstanbul"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
"Bekle beni İstanbul"
Villarreal’in gözden çıkardığı Marcos Senna, Fenerbahçemize mesaj yolladı

Marca Gazetesi'ne konuşan İspanyol yıldız, 'Luis Aragones ve Güiza'nın olduğu takımda forma giymek bana gurur verir. Taraflar anlaşırsa seve seve İstanbul'a giderim' dedi. Sarı-lacivertli yönetim Maldonado'yu gönderebilirse, transfer haftaya gerçekleşecek

Müjdeyi Marca'ya verdi

La Liga'da ilk yarı beklenen performansı sergileyemeyen Marcos Senna'yı Villarreal geçen hafta gözden çıkardığını açıklamış; bu haber Fenerbahçe Yönetimi'ne bomba gibi düşmüştü. Sezon başında İspanyol yıldızı çok isteyen ancak alamayan Sarı-Lacivertliler'e müjdeli haber geldi. Senna, ülkenin önde gelen gazetelerinden Marca'ya yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini ifade etti.

'Yedek bekleyemem'

Kariyerinin sonunda yedek oturmak istemediğini ifade eden yıldız oyuncu, 'Villarreal'de kalmayı çok istedim. Ancak şu an için görünen o ki burada olsam bile forma giyme şansım çok az. Ben oynayabileceğim bir takımda olmak istiyorum. Fenerbahçe de beni çok istemişti. Luis Aragones ve Güiza'nın olduğu bir takımda oynamak bana gurur verir. Taraflar anlaşırsa seve seve İstanbul'a giderim' dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt