Bekir Ozan Bursaspor'la ipleri kopardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bekir Ozan Bursaspor'la ipleri kopardı
Bursaspor ile Bekir Ozan Has arasındaki ipler koptu.

Kendisinden habersiz şekilde opsiyon hakkı kullanılıp sözleşmesi uzatıldığı için TFF"ye itirazda bulunan Bekir, önceki gün teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın "Gel görüşelim" çağrısını da geri çevirdi.

Başkan İbrahim Yazıcı, tecrübeli oyuncuyla ilgili sert konuşup, "Kendi yetiştirdiği kulüple görüşmeyen adamı ben zaten almam. Bekir uzun yıllar Bursaspor altyapısında oynadı. Ancak bizimle görüşmeden gidip başka kulüplerle görüştü. Artık bu saatten sonra işimiz olmaz" diye konuştu. Bekir'in Gaziantepspor'la anlaştığı TFF'den gelecek "serbestsin" yazını beklediği öğrenildi.
FUTBOL OYNAMAK İÇİN GİDİYORUM
Bekir Ozan Has, Bursaspor'dan para için değil futbol oynamak için ayrıldığını söyledi. Böyle olmasını hiç arzu etmediğini ancak şartların bunu getirdiğini kaydeden Bekir, "Değişikliğe ihtiyacım vardı. Daha fazla forma şansı bulacağım takıma gitmek istiyorum. İki üç takımla görüşüyoruz. 10 yıldır Bursaspor'dayım her seferinde koşulsuz imza attım. Ama artık ayrılma vakti geldi" dedi.
KAHLENBERG ISRARI
Bursaspor, Almanya'nın Wolfsburg takımında oynayan Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg'in peşini bırakmıyor. Alman medyası, 2 kulüp arasında pazarlıkların sürdüğünü, tecrübeli oyuncu için 2.5 milyon Euro teklif eden Bursaspor'a karşılık Alman kulübünün 4 milyon Euro'da direndiğini öne sürüyor.
UĞUR USLUBAŞ / BURSA (AHT)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...