Behzat Ç'de çok konuşulan sistem eleştirisi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Behzat Ç'de çok konuşulan sistem eleştirisi!

[h=2]Behzat Ç dizisinde bol BİP'li sistem eleştirisi: BU ANKARA'DA ÇÜRÜMÜŞ BİR ŞEYLER VAR..[/h]
Yayınlandığı günden bu yana kendine has bir izleyici kitlesi edinene Behzat Ç dizisinin son bölümünde çok konuşulacak bir sistem eleştirisi vardı.

[h=4]ANKARA'DA ÇÜRÜMÜŞ BİR ŞEYLER VAR[/h] Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Ankara polisi Behzat Ç. rüyasında tiyatro sahnesine çıktı. Karşısında ise asker kıyafetiyle, türbanıyla oturan izleyiciler vardı. İzleyiciler doğru, 'Bu Ankara'da çürümüş bir şeyler var. Ben kime ne anlatıyorum a.. k..' diye bağırdı. Bu sözlerinden sonra tiyatrodakiler tarafından ayakta alkışlanan Behzat Ç ardından izleyici sırasına geçerek sahnede kendisini alkışlayanlara kurşun yağdırdı.

[h=4]ÇOK KONUŞULACAK SAHNE[/h] Star TV ekranlarında yayınlanan dizideki bu sistem eleştirisi çok konuşulacağa benziyor.

spy ghost

spy ghost

Üye
nasıl bir dizidir bu ya

fullwar

fullwar

Üye
Diziyi izlemem ama ben sahnede bir acayiplik göremedim. Yabancı yapımlarda bunları görünce ayakta alkışlayıp Türk dizilerinde eleştiriyoruz. Adam senaryo icabı rüyasında Türkiyenin grçekleriyle yüzleşiyor ve bir yerde benliği patlıyor ve kendi içsel duygularını dışa vuruyor. Sadece senaryo deyip geçmek lazım. Hemen şu cümleyide eklemişler zaten; "Karşısında ise asker kıyafetiyle, türbanıyla oturan izleyiciler vardı". Aşın artık bunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...