Behlül ve bihter'in domuz gribine meydan okuduğu kareler

Sponsorlu Bağlantılar

kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Behlül ve bihter'in domuz gribine meydan okuduğu kareler
“Aşk-ı Memnu” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Firdevs, Behlül ve Nihal’le ilgili hazırladığı planını sürdürürken, Bihter annesinin aklına koyduğunu gerçekleştireceğini bilmenin huzursuzluğunu yaşıyor.

Nihal, Behlül’ün de ona aşık olduğu düşüncesinin verdiği cesaretle, kendince aşkını ilan eder. Behlül bu kez daha büyük bir çıkmazda olduğunu anlar.
Firdevs Hanım, Behlül ve Nihal’le ilgili hazırladığı planını sürdürürken, Bihter annesinin aklına koyduğunu gerçekleştireceğini bilmenin huzursuzluğunu yaşamaktadır. Behlül artık etrafındaki gelişmeleri ciddiye almaya başlar. Her taraftan Nihal konusunda kendini kapana kısılmış gibi hissetmektedir. Sonunda çıkış yolunu yine Bihter’de bulur ve ondan bu yanlış anlaşılmayı gidermesi için yardım ister. Bihter yaşanan gelişmelerin her şeyi kontrolden çıkardığının farkındadır. Behlül ve Bihter, Firdevs Hanım’ın planından kurtulmaya çalışırken; Beşir de Nihal’in ve Adnan Bey’in etrafını saran yalanları ortaya çıkarmak için geri dönüşü olmayan bir yola girer. Bu yolun sonunda Behlül ve Bihter’i çok büyük bir tehlike beklemektedir.

İŞTE ÖPÜŞME SAHNELERİYLE DOMUZ GRİBİNE MEYDAN OKUYAN İKİLİNİN O ANLARI

• Beğen
Tepkiler: Uzmandede

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe:ehe Başlığa bak yaa koptum :ehe:ehe
Ayrıca yastık var orada :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mehmet ali erbil bu herifi her gün uyarıyor:ehe ne adammış yaa :ehe

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

Berlin Boleyn

bu kızı da adamıda artık sevmiyorum yaa..

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Bu ikisi yakında domuz gribi olurlar siz hiç merak etmeyin:kop:

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
behlül bir başkasından kapar virüsü hiç kuşkusuz bihtere bulaşırr :ehe