EroL
Emekli Yönetici
Sen beğendiğin şeyin altına imzasını atan bir önceki mesajında söyledigin sitenin aktif "bin" lerindensin ancak aktif olmayan "milyonları" düşündüğünde bu sistem konu sahiplerinin daha yararlı konular açmasına veya açtıgı mevcut konuları desteklemeye devam etmesi için yerinde bir uygulama.o zaman sen de benim beğendiklerimin sayısına bakabilirsin. neymiş saygı olsun diye şart. sanırsın o konuyu beğenmeyince paylaşım yapana saygımız olmuyor.
bak arkadaşım, ben her indirdiğim şeyi beğenmek zorunda değilim. ben bir şeyi gerçekten beğendiysem zaten altına imzamı atarım. emeği olan kişiye hakkı bu şekilde ödenmez, ona itibar da kazandırmaz.
zaten yapmışsınız icraatı daha ne diye benimle tartışmaya çabalıyorsunuz? mutluysanız yaptığınızla güle güle kullanın benim fikrime karşı çıkmaya uğraşmak zorunda değilsiniz ama benim yapacağım şey zaten ortada.
sizin yaptığınız şey sadece zavallı üyelerin egosunu tatmin etmek oluyor. bu kesinlikle bir dayatmadır ve aksini söyleyen de başka bir boyutta yaşıyordur zaten.
sırf bu yüzden eklenti koymayacağım artık bu foruma, konularımı beğenen kişiler faydalı buldukları için beğensin, zorunda oldukları için değil.
Bende de oldu öyle 2-3 kere beğendim indirdim sonra geri aldım
Bencede guzel olmus ama birazda gereksiz cunku konuda yorum olmasini begeniye tercih ederim.
Neden derseniz actigim konu yorum olmadigi icin gerilere dusmus ve uye konuya girip belki tesekkur edip konuyu uste tasiyacak ama boyle bir dayatma yuzunden sadece begenip gecebilir ve actigim konuda tozlu raflarda kalmaya devam eder yani maxicepin uyelere dayatma mantigiyla hareket ettigini ilk defa goruyorum
Birde android bolumunde eklenti neredeyse yok linkler icinde gecerlimi bu uygulama? Yani emekse bu arkadaslarinkide emek oyle degilmi?
Hayır beğenip indirmen gerekiyorİndire basınca otomatik mi beğeniyor?
İndire basınca otomatik mi beğeniyor?
Maalesef beğenmeden indiremezsin
Benden daha hızlı davrandınHayır beğenip indirmen gerekiyor
Sen beğenmen lazım 'DOnu biliyorum ya, ben mi beğeniyorum otomatik mi beğeniyor bunu sormuştum.
Onu biliyorum ya, ben mi beğeniyorum otomatik mi beğeniyor bunu sormuştum.
Aslinda guzel fikirmis
aynen öylede yapılabilir en azından begenme zorunluluğu düşüncesi olmayabilir o sayede
Sen beğendiğin şeyin altına imzasını atan bir önceki mesajında söyledigin sitenin aktif "bin" lerindensin ancak aktif olmayan "milyonları" düşündüğünde bu sistem konu sahiplerinin daha yararlı konular açmasına veya açtıgı mevcut konuları desteklemeye devam etmesi için yerinde bir uygulama.
Yine de Erol un dedigi gibi, eleştirilerinizi her zaman dikkate alıo değerlendirdiğimizden yönetimde tartısırız, ancak bu sekilde bir tarafı "zavallı" diye nitelendirirsen zaten tartısmaya gerek kalmaz, üzüldüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?