ne anlamak istersen öyle ben orda sana öyle bişey demedim amaaaaaa yarası olan gocunur demektende kendimi alamıyorum verecek cevap veremedin böyle çarpıtıyorsun.
seninle daha fazla tartışamıcam,daha önce ne yazdıysam buraya belgesini göstererek yazdım okuyamadığını varsayıyorum çünkü yönetici tarafından silinmişler...imzan dan zaten nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğun anlaşılıyor,türbanı savunuş tarzına da bakın...
o sözler mehmet akif ersoya ayit ne varmış ki sen ondan daha kuvvetli milliyetçi mi arıyosun sen ne deiğini bilmiyorsun yorum yaptığın kişiler hakkında sağlam bilgiler topla ondan sonra tartışmaya çık.
ooooo bu ne yaa ortam iice seviyeyi düşürmüş sakin olun brz kimse kendi görüşünden vazgeçmeyeceğine göre gereksiz yere nie tartışıyorsunuz? yha bu konuyu sevmeyenler varsa girmesin bu başlığa olsn bitsin
bende kendimi alim ilan ediyorum bundan sonra herkes kendini alim ilan edebiliyorsa bende ederim.bende kendimi 21 yüzyılın için asrın harikası ilan ediyorumvarmı böle bişe ya
bende kendimi alim ilan ediyorum bundan sonra herkes kendini alim ilan edebiliyorsa bende ederim.bende kendimi 21 yüzyılın için asrın harikası ilan ediyorumvarmı böle bişe ya
sevmedigim insana saygı duymak zorunda degilim.alimliginide kabul etmiyorum,kim gelirse gelsinde kabul ettiremez.o insan kendini asrın harikası ilan etmiş daha nolsun?bu nası islam önderligi?nerde kaldı mütevazilik?