hasanarda22
Üye
-
Konu Sahibi
-
''sen zengin çocugusun incitme yazıktır ananı, ver 18bini fakir kurtarsın vatanı'' yav arkadaşlar askerliği mehmetcikler yapar fatmacıklar değil zaten
''sen zengin çocugusun incitme yazıktır ananı, ver 18bini fakir kurtarsın vatanı'' yav arkadaşlar askerliği mehmetcikler yapar fatmacıklar değil zaten
Ha ayrıca gidenler evet vatan için canını verenlerde vardı...ne kadar da vatan sever varmış maaşallah. Gidenler vatan mı kurtardı. Patates soydunuz 1.5 yıl işsiz güçsüz oturucağınıza gidin tabi. İş gücü askere giden her bireyle azalır. Erkeklik orda klavye başında olmaz onu bunu yapçam diye şavaş olursa herkes asker onun dışında profesyonel askerlik dışındaki askerliğe karşıyım
vatanseveriz.heryerdeyiz meydanlardayız sosyal medyadayız teknoloji sitelerindeyiz.askerde gece gündüz uyumadık izin dahi kullanmadık ayda 20 lira ile suyumuzu jiletimizi aldık.klavye başında erkeklik hiç yapmadık.ne kadar da vatan sever varmış maaşallah. Gidenler vatan mı kurtardı. Patates soydunuz 1.5 yıl işsiz güçsüz oturucağınıza gidin tabi. İş gücü askere giden her bireyle azalır. Erkeklik orda klavye başında olmaz onu bunu yapçam diye şavaş olursa herkes asker onun dışında profesyonel askerlik dışındaki askerliğe karşıyım
Helal kardeşim sana senin gönlün yter bencesize yalan konuşmayim ben askerlik yapamadım ama çok isterdim çünkü işitme engelliyim arkadaşlar 19 yaşımda olduğumda muayene için samsun asker hastanesine sevk ettiler doktora çok yalvardım al beni askere çok istedim ama doktor izin vermedi göndermedi askerliğe elverişli değildir diye kağıda mühür attıgerçekten isterdim gerekirse 2 3 yıl yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?