OttomaN TigeR
Üye
Şimdi ben sana sorayım öyle ise; Bu ikilem böyle bir durum (ihanet) için geçerli bir sebep midir?ikilemleri vardır belki
Şimdi ben sana sorayım öyle ise; Bu ikilem böyle bir durum (ihanet) için geçerli bir sebep midir?ikilemleri vardır belki
Hiç birşey geçerli sebep olamaz tabi ki ama o an ki ruh hali kafa karışıklığından dolayı yaptı ise ?
sen anladığım kadarı ile affetmek istiyorsun. Kalbinin sesini dinle beni hiç kale bile alma...sen anladığım kadarı ile affetmek istiyorsun. Kalbinin sesini dinle beni hiç kale bile alma...

Allah iyiliğini versin Ömer, ben de üzüle üzüle yazıyordum cevapları yahu...hayır abi ortada böyle bi durum yok ki
doğaçlama muhabbet ediyoruz![]()

Allah iyiliğini versin Ömer, ben de üzüle üzüle yazıyordum cevapları yahu...![]()
anlayış farklılğı
kime üzüldün abi ?Sana üzüldüm yeğenim,ben de sevgilinden ayrıldığını düşünmüştüm...
![]()
cok teşekkür ederim abi bu kadar önemsediğin için 
![]()
cok teşekkür ederim abi bu kadar önemsediğin için
![]()

Bedel ödemek...
Çok zor. Çok ağır.
Pişmanlığın hele.. Keşke pişmanlıklar bedel ödemek sayılsa idi.
Lakin olmuyor. Ne kadar pişman olsanda ödenmemiş bedeller çıkıyor karşına.
An ile bir isyan. ''Ulan bunun bedeli bu kadar mı ağırdı?''
İsyanların, çıkışışların yer bulmuyor maalesef.
Netice ile düşüyor kelamlar..
Rabbim Affeyle...

İnşallah.Amiiiiiin... Insallah affeder![]()
İnşallah.
Manevi seylerde geciyor insan istedikten sonra belki zaman alabilir ama geciyor iste... Bence yaptigin hatalarin bedellerini oduyorsun... O yuzden hic beddu etmemsadece birine ettim
![]()
Bedel ödemek...
Çok zor. Çok ağır.
Pişmanlığın hele.. Keşke pişmanlıklar bedel ödemek sayılsa idi.
Lakin olmuyor. Ne kadar pişman olsanda ödenmemiş bedeller çıkıyor karşına.
An ile bir isyan. ''Ulan bunun bedeli bu kadar mı ağırdı?''
İsyanların, çıkışışların yer bulmuyor maalesef.
Netice ile düşüyor kelamlar..
Rabbim Affeyle...
Insallah... Icten tovbe ederse insan neden afetmesin ki O o kadar merhametlidir ki...