Bedava telefonla görüşmek için program

Sponsorlu Bağlantılar

Tayfuns

Üye
Originally posted by Epic@Jul 27 2005, 12:24 PM
beyler program çalışıyor herkese hayırlı olsun :artı:
[post=117064]Quoted post[/post]​
abı bu prog nasılş calıstırcaz bedava konusmak ıcın neler yapıcaz
teker teker anlatsanız keske

cilginfirari

Üye
arkadaslar program super calisiyor.ben almanya ve hollanda ile gorustum ve hala gorusuyorum.ama sadece ev ve is yerlerini arayabiliyorsunuz.cep i arayamiyorsunuz.I love you beleş:-)

canpolat_21

Üye
slm arkadaşllar nasılsınız?
bu programın nasıl çalıştıgını falan anlatırsanız çok iyi olur şimdiden sagolun

Caine

Caine

Üye
bunun nasıl beleş oldugunu bişlmiyorumda sadece telekom onaylı bir seyler vardı bir ara. ucretsiz bir konsol alıyordun ve tlf hattını nete baglayıp o konsol aracılığıyla sade e sabit tlfleri yani ev ve iş yerlerini arıyodun ve dakikası sadece tr şehir içiyle aynı fiyata denk geliyodu. ben hic denemedim cunku anlarsınız işte o kişi almanyada ve sadece ceple görüşebiliyoz ama 250 knt sadece 18 dk gidiyorrrrrr :'(

Exalans

Exalans

Üye
Originally posted by Caine@Aug 18 2005, 03:47 AM
bunun nasıl beleş oldugunu bişlmiyorumda sadece telekom onaylı bir seyler vardı bir ara. ucretsiz bir konsol alıyordun ve tlf hattını nete baglayıp o konsol aracılığıyla sade e sabit tlfleri yani ev ve iş yerlerini arıyodun ve dakikası sadece tr şehir içiyle aynı fiyata denk geliyodu. ben hic denemedim cunku anlarsınız işte o kişi almanyada ve sadece ceple görüşebiliyoz ama 250 knt sadece 18 dk gidiyorrrrrr :'(
[post=136410]Quoted post[/post]​
abi 250 kontör 18 dk batmışsın sen ya. bide bazı tipler vardır kızım almanyadasın kontör dayanmıyo internetinizde ucuz gir msn yede hem yüzünü görüyü hemde sesini duyyum.... cevap:
-asla ben asla internete girmem beni ne sanıyosun :off:

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
türkiye yokmu :o :vur:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
abi iyi hoşta söle bir tam ayrıntısıyla nasıl kullanacaz falan anlatsanız... :help:

MagNum

MagNum

Üye
Normal ev cep telefonuyla fln mi gorusuyon?

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Bu cep telefonundan mı arıyo yoksa bilgisayardan microfon iLe mi ¿

Nike

Üye
Teşekkürler

platinyumx

Üye
ABİ BU PROGRAM ÇALIŞIYOR AMA TÜRKİYE İÇİNDE OLSA BİRİLERİNİ ARARDIM YURT DIŞINDA KİÖMİ ARIYCAZ ALLAHIN EJNEVİLERİ DEDİKLERİMİZİDE ANLAMIYORLAR YANİ DOĞRUSUNU SÖYLEMEK GEREKİRSE BEN BU PROGRAMI TASNİF ETMİYORUM

DaRBeLi_MaTKaP

Üye
arkadaslar programı ben kullanıyorum yukleseniz belki anlardınız. Neyse Skyp kullananLar bilir aynen.. Programı kurdugumuzda uye olmamız için bi sayfa geLio belirtilenleri yapıyosun. sonra sanırım mail geLio. Gelmiyosada direkt baglaniyosun Programa.. tuş takımının oldugu sayfaya gelirseniz +1******* şeklinde telefonu yazıyosunuz. ve arıyosunuz.
Kullanmak için mikrofon + kulaklık yada hoparlor olması şart. Tamamen skype ve msn gibi çalışıyo. (telefon baglamanıza gerek yok)
Umarım yardımcı olmuşumdur..

ama bildigim kadarıyla sadece 1 dk konusma suresi veriyo.. Ama tekrar tekrar arama yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.

ozay50

Üye
bi deneyelim

gknky

gknky

Üye
saol emeğe saygı

barabelli

barabelli

Üye
inanmam abı platınyum kardesım buyuk harfle yazmak yasak

ESAT568

Üye
abi oraya fransa yazmışsın ama fransa yı aramak beleş değil

hidayet

hidayet

Üye
bir deniyelim bakalım şu programı

paylaşım için ayrıca teşekkürler

scream_murat

scream_murat

Üye
SES GELMİYOOOOOOOOOO NASIL YAPCAZ YAAAAA

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßen almanya ile konuşuyorum ama 1dk dan sonra kesiliyor..

.fatih

Üye
arkadaş benim var sen nasıl çekekeceğimi söylersen çok sevimnirim teşekkürler

Üst Alt