Bedava telefonla görüşmek için program

Sponsorlu Bağlantılar

mc zerem

mc zerem

Üye
beleş ve güzel bir şey denerim

polo291

polo291

Üye
teşekkürler

rotasizkaptan9

Üye
açıklama yok bunasıl bir paylaşım kardeş bu proğram nasıl çalışıyor bi anlatta bilelim milleti boş yere heveslendirip durma

orukm

orukm

Üye
saol da deneyen vamı

balina9

Üye
:sn:

Mutinous72

Mutinous72

Üye
Kredi istiyor Yurt içi Yurt dışı farketmez :(((

japanese

Üye
52 Ülke ile Bedava Telefon Görüşmesi Yapın artık sizlere, sevdiklerinizi internet uzerinden bedava arama hizmeti de getiriyor. Bu buyuk fırsat, tanıtım sureci boyunca, tum kullanıcılarımıza ucretsiz olarak sunulmaktadır.
InternationCalls programı halen geliştirme aşamasındadır, şu anda sadece Microsoft Internet Explorer +5 versionları ile calışmaktadır.
Bilgisayarınızın sesini acmayı ve mikrofonunuzu takılı bulundurmayı lutfen unutmayınız ...
Aramak istediginiz ulkeyi secerek, telefon numarasını, şehir kodu ile beraber boşluksuz olarak girin ve "ARA" tuşuna basın.
Takılı bir mikrofonunuz olmasa bile, InternationCalls programını kullanabilirsiniz. Sizin sesiniz karşı tarafa ulaşmaz ancak siz karşı tarafın sesini duyabilirsiniz.
Dikkat! internet uzerinden telefon konuşma hizmeti, bazı ulkelerin telefon hatlarınca desteklenmemektedir.
Lutfen olası problem veya sormak istedikleriniz için bizi arayınız ..
tüm dünya bedava telefon görüşmesi bedava internet telefonu

hewall

Üye
myLG070 Mobile Phones With Wi-Fi LAN Support

IBMPC

Üye
bizim ülkemizde para almış başını yürüyo o gibi ülkelerde para tovalet kağıdı :) (((((((((((((((HOOOOOOOOPPPPP)))))))))) ÜLKEME LAF ATMADIM BEYLER YANLIŞ ANLAMAYIN

emrah7474

Üye
harbıden cok bos seyler var burda programların hıc bırı bı ıse yaramıyo mılletı kandırmaktan baska bısey bıldıgınız yok neymıs cep telefonunda bedava konusma programı varmıs lan oyle bısey olsa mıllet alakmı kontor alsın bos ıslerle bızı yormayın..........:off:

ibrhmkrkmz

Üye
iyi günler arkadaslar.turkiye yi bedava arayabilirsiniz.iste bir kac site adı

havale veya kredi kartı ile 10 dolar weya 10 euro yukluyosunuz we bedawa konusmanın keyfını yasıyorsunuz.ben 7 yıldır kullanıyom .cok memnunum

flysari

Üye
internetten bedeva görüşmek için öncelikle internet telefonu ve modemi satın almanız lazım...o da türkiyede yok...ben koreden bir tane satın aldım.çok güzel ses kalitesi var.telsiz telefon olduğundan her yerde kullanabiliyorsun...paylaşım güzel ama faydalı olması daha güzel...kolay gelsin

canturk

canturk

Üye
almanyada akrabalarım var denemekte fayda var:)

Nero9898

Nero9898

Üye
paylaşım için teşekkürler.

caqkinn

Üye
bakalım nasılmış bedava konuşmak

sehzade5824

Üye
bu programı deneyen var mı arkadaşlar

scg8

scg8

Üye
almanyadaki tanıdıklarımı arayım bari denemek lazım...

karastone

Üye
hem de türkye bedava, yapmanız gereken bir account açıp asgari 10 avro yükleyip 3 ay sınırsız aramanın tadın ı çıkarmak, hele ki phone to phone un keyfine doyamayacaksınız desktoptan bile

toldik

Üye
bu program beleş değil dimi yurt dışı 80 krş falan ole bılıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rıca ederım

gara7676

Üye
sağol krd

Üst Alt