Bedava tablet gereksizligi

Sponsorlu Bağlantılar

KAYIP-ADAM

Üye
Mobogenie okuyamadigi cihazin driverini nasil indiricek ? Yani goruyorda rootlamiyorsa driver olabilir gornedigi cihaz sanki hic kablo takilmamis gibi oluyor
bilgisayarına yükleyecek.

H0lligan

Üye
bilgisayarına yükleyecek.
Tamam onu anladik heralde ama simdi mobogeni e yi aciyorsun cihaz bagli degil mobogenie ye orda araclardan oneclick root a basdin gm driver i indiricegini nerden bilicekki mobogenie ?

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

KAYIP-ADAM

Üye
Tamam onu anladik heralde ama simdi mobogeni e yi aciyorsun cihaz bagli degil mobogenie ye orda araclardan oneclick root a basdin gm driver i indiricegini nerden bilicekki mobogenie ?
ben bilmiyorum sadece ''bedava etin yahnisi yavan olurmuş'' yazmak için girdim.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
0MG90

0MG90

Üye
İlkokula gidenlere veriyorlar mı acaba tablet, kuzeniminkini çalsam

NextWorld

NextWorld

Üye
Mobogenie okuyamadigi cihazin driverini nasil indiricek ? Yani goruyorda rootlamiyorsa driver olabilir gornedigi cihaz sanki hic kablo takilmamis gibi oluyor
Hayır,Görüyorsa zaten driver yüklenmiş demektir. Görmüyorsa istisnasız driver yüklenmemiş demektir.:oke:
Mobogenie'yi kurduğunuzda driverler otomatik kurulucaktır.
İnternet açık olucak tabi,Ayrıca programın eski versiyonu yani attığım linkteki olucak yenileri algilamiyor.

H0lligan

Üye
Hayır,Görüyorsa zaten driver yüklenmiş demektir. Görmüyorsa istisnasız driver yüklenmemiş demektir.:oke:
Mobogenie'yi kurduğunuzda driverler otomatik kurulucaktır.
İnternet açık olucak tabi,Ayrıca programın eski versiyonu yani attığım linkteki olucak yenileri algilamiyor.
Tamamda arkadas mobogenie demiyorki pc gormuyor diyor :hmmm

ModX

ModX

Moderator
    Konu Sahibi
yalnız beyler tablet gm değil vestel :hmmm

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
ha o zamana meb vestel tablet root yazacan

H0lligan

Üye
yada kingo

H0lligan

Üye
daha var alternatif ler çok yollimmi :)

Jus7ice

Jus7ice

Üye
valla arkadaşta vardı gta 3 felan yükledik baya iyiydi öyle bir kısıtlaması yoktu :bilmm

• Beğen
Tepkiler: ModX

Üst Alt