KAYIP-ADAM
Üye
bilgisayarına yükleyecek.Mobogenie okuyamadigi cihazin driverini nasil indiricek ? Yani goruyorda rootlamiyorsa driver olabilir gornedigi cihaz sanki hic kablo takilmamis gibi oluyor
bilgisayarına yükleyecek.Mobogenie okuyamadigi cihazin driverini nasil indiricek ? Yani goruyorda rootlamiyorsa driver olabilir gornedigi cihaz sanki hic kablo takilmamis gibi oluyor
Tamam onu anladik heralde ama simdi mobogeni e yi aciyorsun cihaz bagli degil mobogenie ye orda araclardan oneclick root a basdin gm driver i indiricegini nerden bilicekki mobogenie ?bilgisayarına yükleyecek.
ben bilmiyorum sadece ''bedava etin yahnisi yavan olurmuş'' yazmak için girdim.Tamam onu anladik heralde ama simdi mobogeni e yi aciyorsun cihaz bagli degil mobogenie ye orda araclardan oneclick root a basdin gm driver i indiricegini nerden bilicekki mobogenie ?
Aslinda bedavada degil vergiler vs cikiyor o yine biryerdenben bilmiyorum sadece ''bedava etin yahnisi yavan olurmuş'' yazmak için girdim.

Sonrada kilidi kirip satarsinİlkokula gidenlere veriyorlar mı acaba tablet, kuzeniminkini çalsam

Hayır,Görüyorsa zaten driver yüklenmiş demektir. Görmüyorsa istisnasız driver yüklenmemiş demektir.Mobogenie okuyamadigi cihazin driverini nasil indiricek ? Yani goruyorda rootlamiyorsa driver olabilir gornedigi cihaz sanki hic kablo takilmamis gibi oluyor

Tamamda arkadas mobogenie demiyorki pc gormuyor diyorHayır,Görüyorsa zaten driver yüklenmiş demektir. Görmüyorsa istisnasız driver yüklenmemiş demektir.
Mobogenie'yi kurduğunuzda driverler otomatik kurulucaktır.
İnternet açık olucak tabi,Ayrıca programın eski versiyonu yani attığım linkteki olucak yenileri algilamiyor.

kolay gelsin ozamanyalnız beyler tablet gm değil vestel![]()
bir öneri: frama root denekolay gelsin ozamanbir öneri: frama root dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

hayırlısıyla pc tableti görürse sıra root a gelecek.ha o zamana meb vestel tablet root yazacan
benim attığım tabletten![]()
hayırlısıyla pc tableti görürse sıra root a gelecek.

denerim inşallah yarınbenim attığım tabletten
olmadı king root var

her dakika link bombalıyorsun mübarekyada kingo

şunlar olmazsa sonra yine rahatsız ederim senidaha var alternatif ler çok yollimmi![]()

Bazılarında ilk verildiğinde yoktu zaten güncellemeyle olduvalla arkadaşta vardı gta 3 felan yükledik baya iyiydi öyle bir kısıtlaması yoktu![]()