Bedava sms isteyen ? (Operatör farketmez)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bedava sms isteyen ? (Operatör farketmez)
Belki aranız'da bilen vardir ama forum da bulamadım ben o yüzden konu açayım dedim.

Nasıl işliyor kısaca söyleyeyim : altta vereceğim linke tıklayıp siteye üye olun. Telefonunuza bir mesaj gelecek. Gelen mesaj da ki linke tıklayıp kaydınızı tamamlayın.

Site kredi üzerinden işliyor. Kredi kazanmak için de site de aktif olmak gerek( orada zaten ayrıntısı var) site tamamen ücretsizdir. Internet paketiniz varsa dilediğiniz zaman geçip istediğiniz operatör e mesaj atabilirsiniz.

Ilk mesaj ı kendinize atın. Denemek amaçlı.

Not: eğer internet paketiniz yoksa site ye erişim'de konturleriniz gider !

Ben fazla begenmedim ama arasıra işimi görüyor..

Site: www.mjoy.com

plusnettr

plusnettr

Üye
Güzel site bilgi için teşekkürler. Mesajlar sonunda site adresini de ekliyor ve Ingiltere alan kodlu numaralardan geliyor makara yapmak icin de kullanılabilir. :D

theseusx

theseusx

Üye
İşe yarar bir site olabilir. Ama asıl önemli olan güvenli mi ? Daha sonra numaralarımız başka sitelere reklam gönderme amaçlı aktarılmasın. Hani bunları bilsek çok işe yarar ama şüpheli durumlar. Teşekkürler paylaşım için.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim. şu ana kadar bir sorun yaşamadım.. sitenin de hiti çok yüksek böyle bi yanlış yapaacğını sanmıyorm

- - - Eklendi - - -

aynen benim kullanhdığım gibi :)

korganl52

Üye
mutlaka satılıyor arkadaşlar teller ben 4 5 sene önce msj gön bu sitelerden her yerden reklam geliyordu

Malamadrı

Malamadrı

Üye
ben bunu daha önce burada paylaştım illegal olay dediler bir gün siteden uzaklaştırma cezası yedim admin bu haksızlık değil mi

• Beğen
Tepkiler: asroma7
Malamadrı

Malamadrı

Üye
sitede adaletsizlik başladı isterse ebediyen siteden atsınlar problem değil sizce bunu görmediler mi gördüler günlük site yoklanıyo garanti ama hala bi ses yok

phasan

phasan

Üye
sitede adaletsizlik başladı isterse ebediyen siteden atsınlar problem değil sizce bunu görmediler mi gördüler günlük site yoklanıyo garanti ama hala bi ses yok

Boyle olmadi hik adaletli degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt