cakabo54 Üye teşekkür ederim bi indire bilsek --------------- Ekleme --------------- iyi fikir ilahi indir diyorsun neden yalan yazıyorsun nerde linki harbi müslüman olun --------------- Ekleme --------------- çalişmaz tabi ki yalan yazıyorlar kandırmanın neresi müslümanlık allah sizleri bildiği gibi yapsın başka bişi demiyorum müslüman lar
teşekkür ederim bi indire bilsek --------------- Ekleme --------------- iyi fikir ilahi indir diyorsun neden yalan yazıyorsun nerde linki harbi müslüman olun --------------- Ekleme --------------- çalişmaz tabi ki yalan yazıyorlar kandırmanın neresi müslümanlık allah sizleri bildiği gibi yapsın başka bişi demiyorum müslüman lar
asiboy0740 Üye kardeş verdgn lınkte ilahi dınle dıyo reklam verıyo sıte bşka bişey yok ne mesaj var beleş nede bşka bisey
kardeş verdgn lınkte ilahi dınle dıyo reklam verıyo sıte bşka bişey yok ne mesaj var beleş nede bşka bisey
serbest888 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dostum linkten bu adres çıkıyor neiş anlamadım
handeozpamuk Üye ben hariç herkes yapmıştır. verdiğiniz link bozuk beyefendi. lütfen sağlam bir link varsa onu ekleyiniz. bedava sms atamıyorum. bunun için üye oldum ama boşuna
ben hariç herkes yapmıştır. verdiğiniz link bozuk beyefendi. lütfen sağlam bir link varsa onu ekleyiniz. bedava sms atamıyorum. bunun için üye oldum ama boşuna
karacan_04 Üye Yaw ben bi türlü atamadım yardımcı olursanız sevinirim. Site açılıyo ama nereden mesaj atacağımı bulamıyorum şimdiden teşşekürler
Yaw ben bi türlü atamadım yardımcı olursanız sevinirim. Site açılıyo ama nereden mesaj atacağımı bulamıyorum şimdiden teşşekürler
ucturunclar Üye hepsi hikaye.iyi niyetle verdiyseniz ne ala ama sırf bunun için siteye üye oldum buda yalan çıktı