bedava ovi haritalarından anlayan varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya031993

Üye
    Konu Sahibi
bedava ovi haritalarından anlayan varmı ?
telefonu aldığımda ovi haritalarını sınırsız bedava diyordu ama kontörüm gitti nasıl bedava yapabilirim yardım lütfen

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
vala ben telefonu aldığımda ovi haritala yüklü değildi ilk onları wifi ile telefona yükledim yaklaşık 300mbytı oda sadece türkiye haritası ve sonra gerek wifi olmadan gerekse mobil internet olmadan ücretsiz bende hiç tl falan gitmedi kardeşim .sen nasıl yükleme yaptın haritaları.

lolaman

lolaman

Üye
Ben aldım telefonu alırken sonsuza dek bedava harita var dediler giriyorum bazen bağlanması için 1 krş gidiyor bazen gitmiyor ama bedava sayılır yani.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
yaa tamamen bedava ovi harita yani 1kuruş bile gitmesi lazım..sen telefonuna kendin mi yükledin ovi haritayı yoksa telefona yüklümüydü alırken.

lolaman

lolaman

Üye
Aldığımda yüklüydü orda adam açtı oviye kayıt etti telefonu o kadar daha doğrusu bana oviden üyelik açtı.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
zaten üye olacaksın ki ovi mağazadan yararlanabilesin. Valla normal şartlarda gitmemesi lazım .bu tür bi sorun bi arkadaşta da vardı.

kaya031993

Üye
    Konu Sahibi
harita bnim telde yüklüydü aldığımda tel. C5-00 ama bndn 40-50 krş gdiyo 10 saniyede

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
onu gsm şirketiyle bi görüş bi sor bence hocam böyle her seferinde liran gitmesin yazık yani.

kaya031993

Üye
    Konu Sahibi
2-3 kere gtti bdaha grmedm zaten bunun bi ayarı var bedava olması için bilenler var forumda

PriveT

PriveT

Üye
telefonu aldığımda ovi haritalarını sınırsız bedava diyordu ama kontörüm gitti nasıl bedava yapabilirim yardım lütfen

Arkadasim evet ovi haritalar tamamen ucretsiz. Ama harita indirirken de, hatta navigator kullanirken ne de olsa gps kullaniyorum diyip hic internet gerekmiyor dedigin zamanlar bile telefon internete baglanir. Wi-fi ile baglanmadigin surece kontorun gider. Mobil data`yi kapatman lazim. Yoksa telefon, gsm hattindan baglanir internete. Navigatoru kullanirken nasil gider dersen o da soyle oluyor. Navigatoru actiginda gps uydu aramaya basladigi zaman bu arama isini hizlandirmak icin telefon a-gps`i kullaniyor. A-gps de interneti kullaniyor. Boylece de eger mobil datayi kapatmadiysan kontorler gidiveriyor. Senin ayarlar nasil?

dgrszz

dgrszz

Üye
telefon ayarlarından konumlama ayarlarına gırın sebeke tabanını kapatın arkadaslar bıde garmın kullanın bence ıyı gunler

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bende hiçbir zaman gitmedi gitmiyorda yani.

kaya031993

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim evet ovi haritalar tamamen ucretsiz. Ama harita indirirken de, hatta navigator kullanirken ne de olsa gps kullaniyorum diyip hic internet gerekmiyor dedigin zamanlar bile telefon internete baglanir. Wi-fi ile baglanmadigin surece kontorun gider. Mobil data`yi kapatman lazim. Yoksa telefon, gsm hattindan baglanir internete. Navigatoru kullanirken nasil gider dersen o da soyle oluyor. Navigatoru actiginda gps uydu aramaya basladigi zaman bu arama isini hizlandirmak icin telefon a-gps`i kullaniyor. A-gps de interneti kullaniyor. Boylece de eger mobil datayi kapatmadiysan kontorler gidiveriyor. Senin ayarlar nasil?

kardeş mobil data nedirki nasıl kapatıcam

- - - Eklendi - - -

telefon ayarlarından konumlama ayarlarına gırın sebeke tabanını kapatın arkadaslar bıde garmın kullanın bence ıyı gunler

kapattım ama sonuç aynı haritalardaki ayarlarda internet çevrimiçimi çvrmdşımı olucak

dgrszz

dgrszz

Üye
cevrımdısı olucak telefon ne dostum

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
çevrimdisi olacak.

kaya031993

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5-00

PriveT

PriveT

Üye
kardeş mobil data nedirki nasıl kapatıcam

- - - Eklendi - - -

kapattım ama sonuç aynı haritalardaki ayarlarda internet çevrimiçimi çvrmdşımı olucak

Arkadasim benim telefon ingilizce oldugu icin oyle yazmistim. Sanirim Turkcesi dgrszz arkadasimizin dedigi sekilde.
Sebeke internetini kapattigin surece kontorun gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt