Bedava Dakika ve MB kazanmak İsteyenler İçeri..!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Bedava Dakika ve MB kazanmak İsteyenler İçeri..!!!!
Merhabalar ArkadasLar.. Bu konu KesinLikLe Fake veya iLLegaL ( Sahte veya Yasa Dısı ) Deqildir... Yapmaniz Gerekeni Harfiyen Anlatıcam... İlk Olarak Resmi Sitesine Giriyoruz Google dan Aratınız iLk sırada, Karşınıza Bir Ekran ve Ekranda Bir Parti Cıkıyor, Partide Birazz Zaman Gecirdikten Sonra Dısarıya Cıkıyorsunuz ve Sizi Otomobil ile Esra Ceyda KardesLer Alıyor, Biraz iLerledikten Sonra Esra Bir yön Ceyda Bir yön söyLüyor. Siz Esra veya Ceydayı Seciyorsunuz (Fark Etmez) Arac O yöne dönüyor, Sonra inmeniz Gerekiyor ve KızLar Sizden Telefon Numaranızı istiyorlar Numarayı Doqru Verirseniz Bir Zaman sonra Operatör Sizi arıyor ve Onay aLdıktan Sonra Hattınıza Yanlıs hatırlamıyorsam 20 TL 50 MB internet Yüklüyor.. KesinLikLe Fake DeqiLdir. Dilerseniz ArkadasLarınıza Yükletebilirsiniz, Ama uyarın Operatörü Dalqacı Zannetmesinier :))) iyi Yüklemeler dilerim.!!

ilo53

ilo53

Üye
Evet sagol bana 60dk konusma ve 50mb ınternet kazadım bunlar 1gunluk mu pekı :)

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Acıkcası Bilqim yok Ben Faturalı hat Kullanıyorum :D

----------Eklendi @ 11:51:41 ---------- Yazıldı @ 11:49:50 ----------

Ya ArkadasLar Herkez Konuyu Okuyup Cıkıyor. insan Bi emeqe Sayqı qösterir.. Tsk eder yaa valla Konu actıqına pisman ediyosunuz insanı...!!!! İlo53 Ben Sana Tşk ederim arkadasım, Memlekette Duyarlı insan kalmamıs..!!!

STaT!C

STaT!C

Üye
Bilgi için teşekkürler, deneyeceğim ama sakata gelmeyelim numara verme flan ? :D

admiral23

admiral23

Üye
Acıkcası Bilqim yok Ben Faturalı hat Kullanıyorum :D

----------Eklendi @ 11:51:41 ---------- Yazıldı @ 11:49:50 ----------

Ya ArkadasLar Herkez Konuyu Okuyup Cıkıyor. insan Bi emeqe Sayqı qösterir.. Tsk eder yaa valla Konu actıqına pisman ediyosunuz insanı...!!!! İlo53 Ben Sana Tşk ederim arkadasım, Memlekette Duyarlı insan kalmamıs..!!!

denedim oldu.
tşk ler

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
İçiiniz Rahat oLsun ArkadasLar... Tamamen Yasal Benim ArkadasLarın Nerdeyse Tamamı Faydalandı bu durumdan Sizlerde ArkadasLarınızın FaydaLanmasını saqlayın... Onların bilmesine gerek yok arkadasLarınızın no larını da girebiliyorsunuz...

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Çıkarları neymiş kesin sizi biyere abone ediyorlardır kanmayın

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Çıkarları neymiş kesin sizi biyere abone ediyorlardır kanmayın

Yok Güzel Kardesim Her hanqi bir yere Üye yapmıyorlar Dediqim qibi iciniz rahat bir sekilde dakikalarınızı yükleyin bu 1 kereye mahsus bisey olduqu icin Gün icersinde bitirmeniz Gerekmez heralde Diye düsünüyorum... Ruffles Cok büyük bir sirket Senin Sitesine Girmenle bile sana verdiqi Dakikaların parasını rahat bir sekilde cıkartıyordur.. Bir cıkarları olmadıqına emin olabilirsin...

bayramish

bayramish

Üye
numarayı verdim aradılar mesaj gelecek dediler bekliyorum olur heralde teşekkürler

BeratShark

BeratShark

Üye
direk msjla olsaydı,denerdim.ama bna konuşmak uymuyo.ama yorumlara bakarak anlıyorum ki oluyor.yine de teşekkürler.

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
inanmayn sahtekar bu butn kontorunuz gder

fall.en

Üye
bedava internete girmek isteyenlere pmden yardımcı olabılrm.

SELINveNI73S

SELINveNI73S

Üye
Tskkrler!!

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Bu devam ediyormu hala ruffles sitesi bom boş tek bir sayfa burger king reklamı kampanyası var nasıl site anlamadım gitti.

x-scarface

x-scarface

Üye
bedava sınırsız internet istiyorsanız hackli telefonunuz varsa uyqulamasıyla istediginiz gsm hattıyla kullanabilirsiniz böyle hattın verecegi üç beş konture megabayta kanmayın derim :oke: ben şuan bedava internetle bunu yazıyorum :d:

15097

15097

Üye
şuanda devam ediyor mu siteye girdim ama devam etmiyor galiba :bilmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben riske girmeyin derim :)

• Beğen
Tepkiler: htc123

femtv

Üye