Bedava arama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet1.

mehmet1.

Üye
    Konu Sahibi
Bedava arama
ARKADAŞLR HEP MERAKETMİŞİMDİR UĞRAŞMIŞIMDIR AMA PROGRAM KONULARINI ANLAMADIĞIM İÇİN YAPAMIYORUM. ŞİMDİ İÇİNİZDEKİ PROGRAMLAR İLE UĞAŞAN ARAKADAŞLARA Bİ SORUM OLACAK

SORU:TELEFONLA HAT OLMADAN 112 Yİ ARAYA BİLİYORUZ DEĞİLMİ ?
CEVAP:EVET OLCAK

BENİMDE SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞU BU ACİL ARAMALARA YAPILAN BAĞLANTIYI Bİ PROGRAM YOLU İLE DEĞİŞTİRİP YERİNE İSTEDİMİZ Bİ NUMARAI YAZZSAK O NUMARAYIDA BEDAVA ARAYA BİLİRMİYİZ YADA BUNU YAPA BİLECK Bİ PROGRAM YAPILA BİLİRMİ? :yuru:yuru:yuru:yuruYANITLARINIZI BEKLİYORUM.

--------------- Ekleme ---------------

hala cevap yomu yazın hadi

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hiç sanmıyorum ve tehlikeli iş..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
guzel bir dusunce aslinda tahminimce vardir da ole bisi ama cikarsa ozaman oparator die bisi kalmaz ki :d::d:

eyup007

eyup007

Üye
Yapılacağını sanmıyorum ayrıca bu bir suçtur resmen adamlardan mal kaçırmaya çalışıyorsun konu kapanmalı bence :)

mehmet1.

mehmet1.

Üye
    Konu Sahibi
ok arkadaşlar suçsa kapatılsın konu olabilirmi diye meraketmiştim sadece

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar konunerden kaptılıyo bulamadım

tsp777

Üye
olacağını zannetmiyorum çünkü acil numaralar bildiğim kadarıyla bütün ülkelerde 3 haneli 112 911 gibi bence farklı bi numarada cevirebilsen bile 3 haneli olcaktır

mehmet1.

mehmet1.

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım ben şöyle düşünmüştüm normalde numara yönlendirme yokmu ben acil numaranın bağlantısını başka yönlendire bilirliz diye düşündmzası var dioalr

mehmet1.

mehmet1.

Üye
    Konu Sahibi
konu kapatılmıştır.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Olabilir Aslında Ama Yakalanırsan Cezasıda Büyük Olur Sanırım :) Dolandırıcılık Sahtecilikden Atarlar İçiceri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt