by_aLi_1907 Üye ishak388' Alıntı: bana 10 dk içinde geldi mesaj Genişletmek için tıkla ... internet geldimi? ishak388' Alıntı: bana 10 dk içinde geldi mesaj Genişletmek için tıkla ... internet geldimi?
ishak388' Alıntı: bana 10 dk içinde geldi mesaj Genişletmek için tıkla ... internet geldimi? ishak388' Alıntı: bana 10 dk içinde geldi mesaj Genişletmek için tıkla ... internet geldimi?
ishak388 Üye quantumof' Alıntı: internet geldimi? internet geldimi? Genişletmek için tıkla ... zaten ben bu paketi 30 tl aldım şimdi kullanıyorum
quantumof' Alıntı: internet geldimi? internet geldimi? Genişletmek için tıkla ... zaten ben bu paketi 30 tl aldım şimdi kullanıyorum
Tr_SERGEN Üye Hattınızda bakiye yok dedi Daha sonra bidaha yolladım Bu seferde Tanımlı Başka Paketiniz Var dedi NE OLUYOR ?
Hattınızda bakiye yok dedi Daha sonra bidaha yolladım Bu seferde Tanımlı Başka Paketiniz Var dedi NE OLUYOR ?
YeeGearTR Üye Konu Sahibi yav bakin ben nediyom size kesin oluyor bana 21 saat snra geldk arkadasima 4 gun snra valla ya onda oldu 4 gn once.yaptydi.daha yeni gldi ona ...ona glnce.bnde yptm 21 saat snra gldi....Sabır Sabır isyan edecekseniz yapmayin konu kilit olsn ozaman sabır lazim tobe tobe
yav bakin ben nediyom size kesin oluyor bana 21 saat snra geldk arkadasima 4 gun snra valla ya onda oldu 4 gn once.yaptydi.daha yeni gldi ona ...ona glnce.bnde yptm 21 saat snra gldi....Sabır Sabır isyan edecekseniz yapmayin konu kilit olsn ozaman sabır lazim tobe tobe
Tr_SERGEN Üye 2. gün beklemedeyim umarım 4. gün gelmez arkadaşın gibi 2. gün beklemedeyim umarım 4. gün gelmez arkadaşın gibi
2. gün beklemedeyim umarım 4. gün gelmez arkadaşın gibi 2. gün beklemedeyim umarım 4. gün gelmez arkadaşın gibi
Secret Light Üye Tr_SERGEN' Alıntı: Lanet olası opera mini bıktım hatalarından inş paket olurda rahat ederim Genişletmek için tıkla ... Sen gene bedava giriyorsun biz giremiyoruz L525 kullanıyorum Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.
Tr_SERGEN' Alıntı: Lanet olası opera mini bıktım hatalarından inş paket olurda rahat ederim Genişletmek için tıkla ... Sen gene bedava giriyorsun biz giremiyoruz L525 kullanıyorum Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.
Tr_SERGEN Üye Kırşehır04' Alıntı: Sen gene bedava giriyorsun biz giremiyoruz L525 kullanıyorum Nokia Lumia 525 İle Gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Lumialarda handler yok biliyom acaba iphonelerde var mı
Kırşehır04' Alıntı: Sen gene bedava giriyorsun biz giremiyoruz L525 kullanıyorum Nokia Lumia 525 İle Gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Lumialarda handler yok biliyom acaba iphonelerde var mı
warriorname Üye Arkadaşım hiç göndermemiş gibi geçirin gününüzü.Geldiğinde aaaaa bedava paket geldi diye sevinirsiniz. Ben de bekliyorum 30 saati geçti.
Arkadaşım hiç göndermemiş gibi geçirin gününüzü.Geldiğinde aaaaa bedava paket geldi diye sevinirsiniz. Ben de bekliyorum 30 saati geçti.
YeeGearTR Üye Konu Sahibi acik kapandi arkadaslar bu konuyu acmadan once.kapanmis acik ben lde olduydu KONU KİLİT .