bedava 1gb ınternet koşun

Konu Sahibi
bedava 1gb ınternet koşun
arkadaşlar vodafone de 1gb internet ilk ay bedava tabi daha önce yararlanmamışsanız ABONE SUPER1GB yazıp 3636 ya gönderin 1gb internetiniz gelsin 1 ay sonra iptal etmek için IPTAL SUPER1GB yazıp 3636 ya gönderin eğer yaptıysanız bir teşekkür yeter ben yaptım hadi kolay gelsin

CouTFeeL

Üye
Bi turkcell e gelse şaşarım değiştiricem aveaya geçicem sıktı artık

olmuyor ki ya yeterli bakiye yok diyor

Konu Sahibi
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]denedim daha önce internet almamış olmanız lazım şimdi arkadaşa da yaptım turkcell için 1 ocağa kadar 5 mms bedava kampanya falan da değil bu direk yollayın gidiyo

[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]denedim daha önce internet almamış olmanız lazım şimdi arkadaşa da yaptım turkcell için 1 ocağa kadar 5 mms bedava kampanya falan da değil bu direk yollayın gidiyo

eyvallah deneyelim bakalım +

- - - Eklendi - - -

oldu vallaha çok

serkan

Üye
Kardeş teşekkür ederim,1gb geldi de iptal olmuyor bu paket.

kcsoft

Üye
AYLIK 1 GB SUPER INTERNET PAKETINE ABONELIK KAYDINIZ ALINMISTIR.YETERLI BAKIYENIZ OLDUGU DURUMDA 18/01/2013 12:16:32 TARIHINDEN ITIBAREN KULLANMAYA BASLAYABILIRSINIZ.

olmadı

Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""][FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]
AYLIK 1 GB SUPER INTERNET PAKETINE ABONELIK KAYDINIZ ALINMISTIR.YETERLI BAKIYENIZ OLDUGU DURUMDA 18/01/2013 12:16:32 TARIHINDEN ITIBAREN KULLANMAYA BASLAYABILIRSINIZ.

olmadı

bu mesajdan sonra bir mesaj daha gelcek

- - - Eklendi - - -

Kardeş teşekkür ederim,1gb geldi de iptal olmuyor bu paket.

nası yani IPTAL SUPER1GB yazıp yolla bakalım ne dicek[/SIZE][/COLOR]

kcsoft

Üye
ikinci mesajda aynı malesef

- - - Eklendi - - -

iptal mesajı attım yanlış bir mesaj dedi neden bende olmuyorki bu paket

kcsoft

Üye
bendede sndki gbi oldu dostum

nedenki acaba

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aradım vodafone temsilcilerini bana sizin tarifenizden ònceden indirimli internet paketi kullandığınızdan olmuyor cevabını verdi .

messevim

Üye
Kahretmesin yav. Ben daha dün 250 mb lik kampanyasını yaptım oldu. Keşke önce bunu yapsaydım yine de tşk ler

kcsoft

Üye
anlayacağınız gazık yedik

serkan

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]

bu mesajdan sonra bir mesaj daha gelcek

- - - Eklendi - - -

nası yani IPTAL SUPER1GB yazıp yolla bakalım ne dicek[/SIZE][/COLOR]

EKSIK VEYA YANLIS MESAJ GONDERDINIZ diye mesaj geliyor.