bungee
Üye
-
Konu Sahibi
-
üstat sana sonuna kadar katılıyorumMaxicep tüketiciyi koruyan bir site değil mi neden böyle reklamlarla karşılaşıyoruz unutmayın bunlar para tuzağı ve bunun reklamını maxicepte görmek kullanıcı olarak beni üzüyor!
Ya kardeşlerim basit bi reklam işte Suç MAXİCEP de diil Suç bu oyuna gelenerde Allah Aşkına Bu devirde bi soruyu bilene kim 100 Kontör Veriyor Ki . Günde en az 10 defa görüyordurum dikkate almazssanız bişey olmaz Size bi hikaye ile örnek veriymBir Gün Bi köyde birisi bağırarak gelmişş azrail çocuk dağıto die hemen yaşlı bi amca ordan cevap vermiş aman bizim çocuklara dokunmasında...Lazım DEil çouk şimdi 100 kontör dağıtıolar Aman Bizim Kontörlere dokunmasınlarda
Konuyu büyütmeyelim arkadaşlar.
Onlar (bu şirketler) bizim gözümüze bu reklamları soktukça, bizde daha çok bilinçlenelim, zarara uğramayalım diye açtım bu konuyu. Bu 100 kontör meselesini bilmeyen bir tane arkadaşı ble bilinçlendirsek kardır.
Mesela ben önce ekran görüntüsünü aldım, sonra linke tıklayıp, kapattım. Maksat foruma destek olsun, maksat insanlar bilinçlensin.
sanırım bu sözünüz bana içimden gelenleri aktardığımı belirtmek isterim hepimizin arkadaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmaktayız zaten.Yaptığınız davranıştan dolayı teşekkür ederiz.
Yorumlar ile katkıda bulunan arkadaşlar, lütfen aşırıya kaçmayınız.
Maxicep tüketiciyi koruyan bir site değil mi neden böyle reklamlarla karşılaşıyoruz unutmayın bunlar para tuzağı ve bunun reklamını maxicepte görmek kullanıcı olarak beni üzüyor!
üstat sana sonuna kadar katılıyorum
Maxicep tüketiciyi koruyan bir site değil mi neden böyle reklamlarla karşılaşıyoruz unutmayın bunlar para tuzağı ve bunun reklamını maxicepte görmek kullanıcı olarak beni üzüyor!
üstat sana sonuna kadar katılıyorumbende katılıyorum amma ne yapalım her yer kaynıyor kenemi virüs mü kriz mi biri leri para kazanıyor birileri soyuluyor........
çok güvendiğim ve çok memnun olduğum bi sitenin bölesi bi reklamı barındırması beni gerçekten üzdü
Demek ki parayı verince her yerde herşey olabiliyor. Böyle bir reklam alması gerçekten beni de çok üzdü..
Hepimiz MaxiCep'i seviyoruz, ondan yararlanıyoruz. Gerek muhabbetinden gerek yardımlarından.Elbet vardır bi bildikleri ama bende üzüldüm gerçekten yakında bir açıllama yaparlar elbet bekleyelim bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?