Bebeklerin Dünyaya Gelirken Düşündükleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bebeklerin Dünyaya Gelirken Düşündükleri
beyefendi bir yanlışınız olacak ben birinci gelmiştim* içeride kalma hakkına sahibim..

*merhaba dünya !

*ben buraları bir yerden hatırlayacam ama du bakalım..

*len len len* dikkat etsene beeee* kesiyodun kafami* hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin..

*alemin krali geliyoo* geliyoo* geliyoooo

*aha! sira bana geldi! nihohao

*ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler)

*bitirdin beni doktor abi* benim bittiğim gün bugündür doktor abi.

*hay arkadaş yaa ne biçim muamele daha 2 ay önce çıkalım dedik çıkarmıyordunuz şimdi ne öle ıh mıh iyi tamam çıkıyoruz alla alla yaa....

*birey laz olacaksa muhtemelen uyyy daa olacaktir

*her son yeni bir başlangıçtır* her başlangıç ufuğunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ıngaa...

*şimdi çıksak dışarı* soğuktur kesin... çıkmasak* artık kıçım bile sığmıyo buraya... oooff of! çıkınca basacam çığlığı o olucak.

*lan neydi lan?!... hah iki ekmek bi kısa marlboro.

*Uleyn şimdi dışarı çıkcam* O2 ciğerlerime gelcek* yakcak böğrümü* sonra işin yoksa ağla .. Üff şimdiden kasıldım haa

*ulan su kollarımı kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba??

*hele şükür ucunda ışık olan bi tunel gordum sonunda. ışığa dogru gitsem mi? ya bi dakka* kim itiyo lan beni?

saoll ama ben beğenmedim ama yinede emek vermişsin hakkını yemeyelim......

jöly

Üye
güzelmiş sağol

Konu Sahibi
ewet dostum!!

sana lafımız yok!! yasmi sonunda!!!

bu güzel tartışma için sayın site uyelerimize teşekkür eder tartışmalarının devamını dileriz

Konu Sahibi
napalım öyle bi huyum var işte.....dayanamıyorum çok msj ım olsun die her gördüğüm konuya msj atıyorum o yüzden de msj sayım 3.912........

güzel ama benim mesaj sayım açtığım konularla doğru orantılı

bilmem anlatabildim mi

güzel ama benim mesaj sayım açtığım konularla doğru orantılı

bilmem anlatabildim mi

aaa evet pardon onu unutmuşum sen hep konu açıyosun..... gerçi açtığın konuların yarısından çoğu daha önceden verilmiş konular oluyo ama nese yine de emek harcamışsın aferin sana 3000 e yakın konu açmak zor zanaaat....

Konu Sahibi
zuahahaa

Yok 3000 konu olmamıştır

ama 2000 civarı vardır

500 den fazlası görünmüyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...