***BlackrosE***
Üye
Bebeklerin Dünyaya Gelirken Düşündükleri
beyefendi bir yanlışınız olacak ben birinci gelmiştim* içeride kalma hakkına sahibim..
*merhaba dünya !
*ben buraları bir yerden hatırlayacam ama du bakalım..
*len len len* dikkat etsene beeee* kesiyodun kafami* hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin..
*alemin krali geliyoo* geliyoo* geliyoooo
*aha! sira bana geldi! nihohao
*ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler)
*bitirdin beni doktor abi* benim bittiğim gün bugündür doktor abi.
*hay arkadaş yaa ne biçim muamele daha 2 ay önce çıkalım dedik çıkarmıyordunuz şimdi ne öle ıh mıh iyi tamam çıkıyoruz alla alla yaa....
*birey laz olacaksa muhtemelen uyyy daa olacaktir
*her son yeni bir başlangıçtır* her başlangıç ufuğunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ıngaa...
*şimdi çıksak dışarı* soğuktur kesin... çıkmasak* artık kıçım bile sığmıyo buraya... oooff of! çıkınca basacam çığlığı o olucak.
*lan neydi lan?!... hah iki ekmek bi kısa marlboro.
*Uleyn şimdi dışarı çıkcam* O2 ciğerlerime gelcek* yakcak böğrümü* sonra işin yoksa ağla .. Üff şimdiden kasıldım haa
*ulan su kollarımı kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba??
*hele şükür ucunda ışık olan bi tunel gordum sonunda. ışığa dogru gitsem mi? ya bi dakka* kim itiyo lan beni?
*merhaba dünya !
*ben buraları bir yerden hatırlayacam ama du bakalım..
*len len len* dikkat etsene beeee* kesiyodun kafami* hay ben bu sezaryen dogumu icad edenin..
*alemin krali geliyoo* geliyoo* geliyoooo
*aha! sira bana geldi! nihohao
*ben gidiyom sen istersen kal daha.. (ikizler)
*bitirdin beni doktor abi* benim bittiğim gün bugündür doktor abi.
*hay arkadaş yaa ne biçim muamele daha 2 ay önce çıkalım dedik çıkarmıyordunuz şimdi ne öle ıh mıh iyi tamam çıkıyoruz alla alla yaa....
*birey laz olacaksa muhtemelen uyyy daa olacaktir
*her son yeni bir başlangıçtır* her başlangıç ufuğunda bir sonla belirecek olan..uhass noluyo yaa..ıngaa...
*şimdi çıksak dışarı* soğuktur kesin... çıkmasak* artık kıçım bile sığmıyo buraya... oooff of! çıkınca basacam çığlığı o olucak.
*lan neydi lan?!... hah iki ekmek bi kısa marlboro.
*Uleyn şimdi dışarı çıkcam* O2 ciğerlerime gelcek* yakcak böğrümü* sonra işin yoksa ağla .. Üff şimdiden kasıldım haa
*ulan su kollarımı kafamin arkasina koyup bacaklari duz tutsam daha hizli cikarmiyim acaba??
*hele şükür ucunda ışık olan bi tunel gordum sonunda. ışığa dogru gitsem mi? ya bi dakka* kim itiyo lan beni?

etme