Bebek Nasıl Yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Bebek Nasıl Yapılır
DİYE MİNİKLERE
SORMUŞLAR

onlar da bakın ne cevaplar vermiş:
"Bebek yapmak icin anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" Abby, 6 yaşında.

"Ben asla bebek yapmiycam.. babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" Marie-Ann, 9 yaşında
"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir" Paul, 6 yaşında

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" Edward, 6 yaşında
"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" Shelley, 7 yaşında

"Karşımızdaki evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlı dışarı çıkamıyor" Alistair, 9 yaşında

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.." Peter, 9 yaşında

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım" Lyn, 9 yaşında

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" Francis, 7 yaşında
"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" Paulette, 6 yaşında

Saygılar Yorumlrınızı Bekliyorum!!

Yıgen

Yıgen

Üye
cocuk ıste emegıne saglık

irun

irun

Üye
"Ben asla bebek yapmiycam.. babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" Marie-Ann, 9 yaşında

abuvice

abuvice

Üye
Kadınlarımıza laf yok...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; Apr 17 2006, 07&#58;02 PM) [post=317918]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kadınlarımıza laf yok...
[/b][/quote]

,
ne alaka arkadaşım&#33;&#33;

Kim laf etti ki&#33;&#33;&#33;

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Apr 17 2006, 05&#58;29 PM) [post=317885]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir" Paul, 6 yaşında

[/b][/quote]

Allah&#39;tan işler böyle yürümüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt