Bebeğin babası enişte çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Bebeğin babası enişte çıktı
Baldızının doğurduğu bebeği “sokakta bulduk” diye polise getiren marangoz, DNA testiyle baba olduğu kanıtlanınca suçu itiraf etmek zorunda kaldı. Baldızın “Bana tecavüz etti” dediği enişte 11 yıl hapse çarptırıldı.

SAKARYA’nın Pamukova İlçesi’nde evlerinde kalan 18 yaşındaki baldızı S.Ç.’yi hamile bırakan, baldızının dünyaya getirdiği bebeği ‘bulduk’ diye de polis merkezine götüren marangoz Ferdi Demirci hâkim önüne çıktı. 3 çocuk babası Demirci suçlamaları kabul etmedi. Baldızının tanımadığı bir kişi tarafından hamile bırakıldığını öne süren enişte, bebeğin kendisinden olduğu belirtilen DNA raporu okununca gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Baldız ise eniştesinin kendisine tecavüz ettiğini söyleyerek, “Bir yıl kadar önce tecavüz ettikten sonra tehdit edince kimseye söyleyemedim. Ablamın yuvasının yıkılmaması için sustum. Hamile kalınca ilaçla 3 kez düşürmek istedik” dedi. Ferdi Demirci, ‘küçük yaşta kıza birden fazla tecavüz’ suçundan 10 yıl, ‘çocuğu bulduğunu söyleyerek mahkemeyi yanıltmaya çalıştığı için’ 1 yıl ve ‘çocuk düşürmeye yönelik eylemden’ de 3 ay olmak üzere toplam 11 yıl 3 ay hapse çarptırıldı. S.Ç.’ye de bebeğini ilaç içerek düşürmek istediği gerekçesiyle 10 gün hapis cezası verildi. Bu ceza daha sonra 200 TL para cezasına çevrildi.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

Perfect!

Üye
:ehe saçmalık ya

nejdet can

nejdet can

Üye
Ne günlere kaldık yarabbi sen İnsanlarımızı ıslah et

levasinay

levasinay

Üye
[COLOR=:oha: ya[/COLOR]:ah

kol@j

kol@j

Üye
ey Türk tütre ve kendine dön...

kendimize dönmedikçe dönmeye devam edeceğiz...

güngelir bu olaylar normalleşirse... o zaman yandık ki ne yandık..

Revengeful

Emekli Yönetici
Vay anasini:hmmm

fnldstntn

Üye
rezillik

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm
harbiden rezillik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah daha kötü olmayız.televizyonda müzik kanalları var bazen gözüm takılıyor ne hale gelmişiz.

konyarapp

Üye
Allah islah etsin...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Gerçektende Rezillik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...