Bebeği tuvalete attı, sifonu çekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Bebeği tuvalete attı, sifonu çekti
Yeni doğan bebeğini öldürmekle suçlanan kadın: Tuvaletteyken doğum bitmiş. Sifonu çekince bebek ayağı gördüm, o zaman olayı fark ettim. Her şey kazaydı

İngiltere'de Ağustos ayında yeni doğan bebeğini öldürmekle suçlanan Claire Jones (32), ilk kez ifade verdi.

Olayın tamamen kaza olduğunu iddia eden Claire'nın anlattıkları mahkeme salonunda bulunanları şoke etti. İşte annenin anlattıkları: 11 yıldan beri David Stoneman ile birlikteydim. Ama aynı işyerinden Marcos Bezerra'yla ilişki yaşadım ve hamile kaldım.

Sevgilimden hamileliğimi sakladım ve buğday alerjisi geçirdiğim için kilo aldığımı söyledim. O da bu yalana inandı. Doğum beklemediğim bir anda geldi. Tuvalete gitmiştim, farkında olmadan doğurmuşum. Sifonu çekince bebeğin ayaklarını gördüm. Hemen delikten bebeği çıkardım ama ölmüştü. Olayı sevgilimin öğrenmemesi için cesedi sararak otomobilin bagajına koydum. Hamile olduğumu bilen Marcos ve arkadaşlarıma kanser olduğum için bebeği kaybettiğimi söyledim.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
yuh be! insan bu kadar sogukkanlı olabilir.bir kadın dogum yaptıgını anlayamayacak kadar da dengesiz olamaz :@

dreamnurse

dreamnurse

Üye
hmmm tuvalette doğum yapan insanları biliyorum kendim görmesemde böyle olaylar olabiliyor o yüzden açıklığı tam olan kişilerin tuvalete gitmelerine izin verilmez tuvallette doğum yapabilir ve kadın bunu farketmeyebilir yalnız dikkatimi çeken bir kaç nokta var sifonu çekince fark ettim bebeği demiş bu biraz imkansız gibi görünüyor yanii bebeğin kordonu var plasentası var sen tuvaletten kalkıp sifonu nasıl çekiyosun :allalla: kordon kopar plasenta zamansız ayrılır falan kanama olur yanii annedede hiç bir hasar olmadan doğum bu şekilde gerçekleşemez diye düşünüyorum tabii konuda olayı çok ayrıntılı bi şekilde anlatılmamış belki ayrıntılarda olay daha farklıdır tabii orasını bilemiyorum...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bilirkişi olayı aydınlattı işte, teşekkürler kendisine :)
O kordon oradayken farketmemesi imkansız. Yalan söylüyor bana kalırsa.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bunun altına yatıyorsunuz,beceremiyecekseniz çocuğa yazık be.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yalanın da bu kadarı! Pes doğrusu.

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
:oha::oha:ilk defa böyle bişey duyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt