Bebeği bu çanta ile sokağa attılar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Bebeği bu çanta ile sokağa attılar!


Alınan bilgiye göre, 4 Eylül Mahallesi 19. Sokak'taki bir apartmanda yaşayan Hesna Salçan adlı kadın, gece çöp dökmek üzere sokağa çıktı. Çöp dökerken evin duvarının yanındaki bir valizden ağlama sesi geldiğini duyan Salçan, spor çanta şeklindeki valizi binanın girişinde aydınlık yerde kontrol ettiğinde yeni doğmuş bir bebekle karşılaştı.
Soğuk havada valizin içerisinde battaniyeye sarılı halde sokağa terk edilen bebeği alan Salçan, elleri ve kolları soğuk havanın etkisiyle moraran bebeğe ailesi ve komşularıyla birlikte kısa bir süre baktı. Soğukta üşüyen bebeğin üzerini giydiren Salçan ailesi, daha sonra durumu polise bildirdi.
Bunun üzerine bebeğin bulunduğu sokağa polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan erkek bebek, çocuk acil servisindeki ilk tedavisinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne gönderildi.
Çocuk acil serviste genel sağlık kontrolünden geçirilen, üzerindeki giysileri değiştirilen bebek kuvöze konuldu. Bebeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak üşümeye bağlı olarak ellerinde ve kollarında morarma meydana geldiği öğrenildi.
Polis bebeğin annesini bulmak için çalışma başlattı. Bebeğin bulunduğu valizden parmak izi alındığı, soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.
Bebeğin tedavisinin ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü bağlı 0-6 yaş çocuk yuvasına teslim edileceği bildirildi.
AA
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
ne insanlar var ya :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
744
jotem173
Cevap
1
Görüntüleme
390
KARİZMATİX
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
333
doctorrr


Üst Alt