Püf Noktası Beats audio yazılım mı ? Donanım mı?

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Beats audio yazılım mı ? Donanım mı?
Arkadaslar belki bilenleriniz vardir Pimp My ROM uygulamasini ROOT gerektiren bu uygulama nin bir ozelligi ile telefonunuza Beats Audio yu yukleyebiliyorsunuz ama bu ne kadar gercek orasi tartisilir iste bende bunu tartismak icin actim bu konuyu sizce vu gercekmi ve sizce bu Beats Audio bir YAZİLİM mi yoksa DONANİM mi dir ???

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Yazılım olabilir. Çünkü sanırım bu ekolayzer ayarı. Bir de benim telefonda Dolby Digital vardı KitKat güncellemesi alınca Dolby Digital Plus oldu ve baya fark var.

Invoke

Invoke

Üye
Yazılım.

Ama o portlardan gerçek beastaudio kalitesi bekleme. Zaten hoparlör kaliteli değilse beastaudio olsa ne yazar.

SHS

SHS

Üye
Yazılım ama o yazılımı destekleyecek donanımda olmalı yoksa farkı anlayamazsın ve gereksiz olur

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım ama o yazılımı destekleyecek donanımda olmalı yoksa farkı anlayamazsın ve gereksiz olur

Yazılım.

Ama o portlardan gerçek beastaudio kalitesi bekleme. Zaten hoparlör kaliteli değilse beastaudio olsa ne yazar.

Yazılım olabilir. Çünkü sanırım bu ekolayzer ayarı. Bir de benim telefonda Dolby Digital vardı KitKat güncellemesi alınca Dolby Digital Plus oldu ve baya fark var.
Hmm bos hikaye sonuc olarak :D ama yazilim oldugunu bildigim iyi oldu :D HTC ye ozenmeye devam :ehe :ehe :ehe

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
Bu Şuna Benzer Ses Kartı Var Ama Ses Driver'i Yüklü Değil

nokia 603

Üye
hocam dolby digital mi beats audio

Takipçi Satın Al

Üst Alt