Beats audio nedir

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

çok gerilerden geliyorum belki ama düzeltmekte fayda var. Sadece XE'de yok; XL, One S ve One X'te de Beats Audio var.
iki yorum önceye bak arkadaş one x aldım 5 liralık kulaklık çıktı diyor..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iki yorum önceye bak arkadaş one x aldım 5 liralık kulaklık çıktı diyor..

içinden nasıl bi kulaklık çıktığı önemli değil. Telefonda Beats Audio desteği var, donanımı ve yazılımıyla. Bilmem fark ettiniz mi ama, arkasında kocaman Beats yazısı bile var. ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

içinden nasıl bi kulaklık çıktığı önemli değil. Telefonda Beats Audio desteği var, donanımı ve yazılımıyla. Bilmem fark ettiniz mi ama, arkasında kocaman Beats yazısı bile var. ;)
ben kulaklığı diyorum düşünsene 2000 tl para veriyorsun beats audio özelliği var ama adamlar sana kulaklığını vermiyor varmı böle bişi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben kulaklığı diyorum düşünsene 2000 tl para veriyorsun beats audio özelliği var ama adamlar sana kulaklığını vermiyor varmı böle bişi

var tabi. XE ve XL'lerle beraber dağıtılması reklam amaçlıydı. Ve işe yaradı da. Mesela SII'de de çok kaliteli ses çipi var, onlar kulaklık veriyor mu?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Kötü bir durum dediğin gibi Enes. One X in yanında verileni hiç beğenmedim açıkçası 50 TL ye bi creative almayı planlıyorum. Furkan'ın dediği gibi Sensation XE ve XL modelleriyle tanıtımını reklamını yaptı artık dağıtmıyor telefonların yanında.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

Kötü bir durum dediğin gibi Enes. One X in yanında verileni hiç beğenmedim açıkçası 50 TL ye bi creative almayı planlıyorum. Furkan'ın dediği gibi Sensation XE ve XL modelleriyle tanıtımını reklamını yaptı artık dağıtmıyor telefonların yanında.
genelde üst segment telefon alcak kişiler s3 ile one x arasında kalıyor bnce eğer htc üreticisi beats audio özelliği yanında bide kulaklığını verseydi bence s3 ile one x arasında ikilemde kalan insanlar one x tercih ederdi die düşünüyorum..ve htc samsungtan daha çok satardı..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
genelde üst segment telefon alcak kişiler s3 ile one x arasında kalıyor bnce eğer htc üreticisi beats audio özelliği yanında bide kulaklığını verseydi bence s3 ile one x arasında ikilemde kalan insanlar one x tercih ederdi die düşünüyorum..ve htc samsungtan daha çok satardı..
Kulaklık tabi ki bi etken olurdu ama S3 alanların 5te1 daha çıkmadan siparişini vermişti yani bu kadar merakla beklenen bir telefon oldu. Bunun nedeni de S2 modeliydi. Htc firması tarafında böyle bi şey söz konusu değildi. Ama bence yine de kulaklığı olmadan S3 ile One X arasında kalanlar kesinlikle One X almalı. Kulaklık eksi yön S3 ile gelen kulaklık çok daha iyi One X inkine göre. Bi defa Htc nin yanlışı hadi beats kulaklık göndermiyorsun sıradan bir kulaklık gönderiyorsun bari silikonlu bi kulaklık olaydı ama neyse artık sağlık olsun :)

• Beğen
Tepkiler: enes-1907
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
gitti vaniks :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben kulak iç en uzuz 500 gördüm hadi 400 olsun ama 300ekadar düşmedi kafa bantlı en ucuzu da 580den başlıyo

MrTech

MrTech

Üye
Fiyatlar Bi Cıkıyoor,Bi İniyoor :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt