Beats audio nedir

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
peki telefona beats audio yükledim diyor.sesleri ayrıntıları ile duyabiliyorum diyolar bu ne oluyor yazılım mı
Uygulama gibi bir şey sanırım Play Store de var Enes abim..Genelde XE lere yüklüyorlar çünkü bu telefonda var bu özellik.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

Uygulama gibi bir şey sanırım Play Store de var Enes abim..Genelde XE lere yüklüyorlar çünkü bu telefonda var bu özellik.
kardeşim benim yasinzz die bi arkadaş var ondada sendeki gibi s2 var rootdan konu açılmıştı +larını söylüyordu ..bana dediki rootladım telefonu ve beats audio yükledim sesler süper çıkıyor kulaklıkta dedi.

MrTech

MrTech

Üye
kardeşim benim yasinzz die bi arkadaş var ondada sendeki gibi s2 var rootdan konu açılmıştı +larını söylüyordu ..bana dediki rootladım telefonu ve beats audio yükledim sesler süper çıkıyor kulaklıkta dedi.
Yazılımsal Olarak Biraz Katkısı Olur.Eger Tam Olmasını İstiyorsanız Bir Beats Sart.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Evet çok haklısın GB yüklü her cihaza yüklenebilir artık o ;) HTC olmasına gerek yok :)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

Yazılımsal Olarak Biraz Katkısı Olur.Eger Tam Olmasını İstiyorsanız Bir Beats Sart.
peki varmı yani yazılımsal programı yükleyebilirmiyim bnde ...bayağı müziğe düşkünüm beats audio kulaklığı bi yerde dinleyebilsem eğer gerçekten denilenler gibiyse acıma 300 tl bile veriirim:aha:

- - - Eklendi - - -

Evet çok haklısın GB yüklü her cihaza yüklenebilir artık o ;) HTC olmasına gerek yok :)
bnde gingerbread kullanıyorum nasıl yükleyeceğim ama benim cihaz bildiğin gibi rootlu değil

MrTech

MrTech

Üye
peki varmı yani yazılımsal programı yükleyebilirmiyim bnde ...bayağı müziğe düşkünüm beats audio kulaklığı bi yerde dinleyebilsem eğer gerçekten denilenler gibiyse acıma 300 tl bile veriirim:aha:
Onu Fatih Abime Sor.Benim Bi Arkadasımda Vardı.Dedim 1 Saatlik Ver de Bizde Dinleyelim.Hakkaten Degiyormus.Memlekette Olmasam Bende Alıcam.:)

Hmdbsgl

Hmdbsgl

Üye
süper teknoloji

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

bnde gingerbread kullanıyorum nasıl yükleyeceğim ama benim cihaz bildiğin gibi rootlu değil
Sanırım cihazının rootlu olması gerekiyor abim.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
beats

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Abim ben denedim bass a alınca ayrıca kulağından çıkarsan bile nasıl titrediğini zıpladını görürsün ayrıca dışarı ses vermiyor ki bu çok doğal 300 TL lik bir kulaklık sonuçta Enes abim ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım cihazının rootlu olması gerekiyor abim.
offf ya her yerde karşıma çıkıyor şu root yaaa offfff....beceremem ki rootu ben... keşke istanbulda bana yakın birini bulsam maxicep te valla dicem kardeş gel eve bi çayımı iç şu benim telefonu rootla ya...

- - - Eklendi - - -

Abim ben denedim bass a alınca ayrıca kulağından çıkarsan bile nasıl titrediğini zıpladını görürsün ayrıca dışarı ses vermiyor ki bu çok doğal 300 TL lik bir kulaklık sonuçta Enes abim ;)
sony mw600 kulaklığı 140 tl verdim ama 300 bi telefon parası demek ya

MasteLaa

MasteLaa

Üye
offf ya her yerde karşıma çıkıyor şu root yaaa offfff....beceremem ki rootu ben... keşke istanbulda bana yakın birini bulsam maxicep te valla dicem kardeş gel eve bi çayımı iç şu benim telefonu rootla ya...

- - - Eklendi - - -

Çok haklısın abim ;) Şuraya bir bak istersen :)

MrTech

MrTech

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet Öyle Ama Harbiden Deger.

- - - Eklendi - - -

Abi Yeri Gelmisken Bi Sorayım Sana.Bu www.fastcardtech.com'da Galaxy Note Var.Almalı mıyım ? Bir de Alsam Bunları Yükleyebilirmiyim ?

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Evet Öyle Ama Harbiden Deger.

- - - Eklendi - - -

Abi Yeri Gelmisken Bi Sorayım Sana.Bu Galaxy Note Var.Almalı mıyım ? Bir de Alsam Bunları Yükleyebilirmiyim ?
Hayır alamazsın bunlar gümrükte takılır :) Alırsan bunu yüklemek için root yapman gerekiyor. :)

- - - Eklendi - - -

yüklüyorum şimdi bakalım sonuç ne olcak.olcağını zannetmiyorum ama off
Telefonunun root lu olmamasından dolayı çalışmayabilir abim sadece bak dedim yani ;)

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Abi Yeri Gelmisken Bi Sorayım Sana.Bu Galaxy Note Var.Almalı mıyım ? Bir de Alsam Bunları Yükleyebilirmiyim ?
[/QUOTE]
ne yönden almalımısın anlamadım..

- - - Eklendi - - -

evet fatih doğru söylüyor malesef gümrükte kalır

MrTech

MrTech

Üye

Hayır alamazsın bunlar gümrükte takılır :) Alırsan bunu yüklemek için root yapman gerekiyor. :)

- - - Eklendi - - -

Telefonunun root lu olmamasından dolayı çalışmayabilir abim sadece bak dedim yani ;)

Abim Mesela Kargo Ücretine Basıyorum 45 :tl: Cıkıyor.Gümrügüde Hesaplıyorum 45 :tl: Cıkıyor.İkisini de Dahil Etmem Gerekiyor Dimi.Yada Sirkete Söylesem 100 Dolar Diye Gösterip Takılmadan Girer mi ? Bu Telefonlar Saglıklı Olur mu ?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ne yönden almalımısın anlamadım..

- - - Eklendi - - -

evet fatih doğru söylüyor malesef gümrükte kalır[/QUOTE]

Android Ya Bunları Yükleyebilir miyim ? Bir de Kayıt Yapmam Gerekecek mi ?

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

uygulamayı yükledim gülmekten ölcem..açtım programı bana böle yapıyor..

:( no root
:kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt