emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
bildiğim kadarı ile urbeats kulaklık lazım orjinal yoksa aktif edilmiyor.
urbeats kulaklıklarda özel çip varmış onu görünce aktif oluyor yoksa olmuyormuş
benim bildiğim sadece kullaklık takınca beats özelliği aktif olabiliyor.. yani telin kendi hoparlorü için aktif olmuyor.. sadece herhangi bir kullaklık takınca aktif oluyorhayır kulaklık ile beat özelligi aktif oluyor fakat dahili hoparlöründe beatsound özelliği bulunmamaktadır diyor normal de plsu versiyonlarında var diye biliyordum ben
tüm plus derken bu sadece one x+ için değil. tüm htc nin hangi modelinde audio beats özelliği varsa o telleri için geçerli.. misal benim desire x telim bende de audio beats özelliği varTüm plus versiyonları için geçerli yani
tüm plus derken bu sadece one x+ için değil. tüm htc nin hangi modelinde audio beats özelliği varsa o telleri için geçerli.. misal benim desire x telim bende de audio beats özelliği var
bende şimdi sitesinde baktım neresinde yazıyor dahili hoparlöründe beats audio var diye??anlamadıniz ki dahili hoparlörün de diyorumplus versiyonlar inda derken htc one x plus diyorum sitesinde bile dahili var yazıyor
Konu bayağı karışmış
One X+ modeli dahil olmak üzere çoğu cihazda Beats Audio desteği yazılımsal olarak mevcut. Bu önemli bir özellik.
Ayrıca One X+ modelinin hoparlöründe birde ses amplifikatörü var, ama bunda Beats Audio özelliği yok. Daha doğrusu aktifleştirmeye gerekte yok. Hoparlör otomatik olarak sesi en iyi şekilde veriyor zaten.
Bazı modellerde bu özellik olmayabilir, bu konu hakkında net bilgim yok.
Konu bayağı karışmış
One X+ modeli dahil olmak üzere çoğu cihazda Beats Audio desteği yazılımsal olarak mevcut. Bu önemli bir özellik.
Ayrıca One X+ modelinin hoparlöründe birde ses amplifikatörü var, ama bunda Beats Audio özelliği yok. Daha doğrusu aktifleştirmeye gerekte yok. Hoparlör otomatik olarak sesi en iyi şekilde veriyor zaten.
Bazı modellerde bu özellik olmayabilir, bu konu hakkında net bilgim yok.
Yani bu demek oluyorki benimde dediğim gibi telin hoparlöründen beats özelliği yok.sadece sesi düzeltici amflikator var
One X+ fazla kullanıcısı olan bir cihaz değil bu yüzdenmm anladım başka ben bizim burdaki teknosaya gittimm süper zeka yetkili kişi beats özelliğinin yurt dışındaki telefonlarında olmadığıni sadece türkiyeye özel bir şey olduğunu söyledineyse bir plus kullanıcısı bulursam ona da sorurm bizim forumda plus kullanıcıları takılmıyor buraya galiba
Diyebiliriz. Ses distürsiyonunu azaltan ve sesi yükselten bir amfiYani bu demek oluyorki benimde dediğim gibi telin hoparlöründen beats özelliği yok.sadece sesi düzeltici amflikator var
Ses daha yüksek meselaMm eger Boyle ise sorun too bends dert etmeye başlamıştım tüm plus versiyonlarinda Boyle yani durum ee one x e gore basil bi fark var peki yani duzelticinin ?
Beyler hoparlör zaten beats audio ole bir ayar yok kulaklık takincada beats audio equalizer devreye giriyor başka sormak isteyen var mı
- - - Eklendi - - -
Beyler hoparlör zaten beats audio ole bir ayar yok kulaklık takincada beats audio equalizer devreye giriyor başka sormak isteyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?