BCA Ajans Organizasyonları başlıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

taha1988

Üye
    Konu Sahibi
BCA Ajans Organizasyonları başlıyor !
BCA Ajans tarafından 2006 yılından itibaren Avrupa’nın birçok ülkesi ve şehrinde düzenlenen dünya starları ile konser turları 2016 yılında Türkiye’de de organize edilmeye başlanıyor. BCA Ajans Avrupa ve Türkiye’de düzenleyeceği konser organizasyonlarının sonrasında konsept “after parti” organizasyonlarında DJBUL TEAM ekibinin DJ’leri ile çalışma kararı aldı. Ayrıca Avrupa ve Türkiye’de düzenlenecek DJ organizasyonlarında da ekibimiz ile birlikte çözüm ortaklığı sağlanarak ajansımıza kayıtlı DJ’ler ile birlikte BCA Ajans konsept parti ve organizasyonları düzenlenmeye başlanacaktır.

BCA Ajans
BCA Ajans ekibi tarafından Avrupa’da düzenlenen konser ve sahne şovlarında Chris Brown, Tarkan, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Serdar Ortaç, Kenan Doğulu, Demek Akalın, Murat Boz, Hadise, Sıla, Hande Yener, Ata Demirer, Tan, Şafak Sezer, Emre Aydın, Haluk Levent, Manga, Özcan Deniz, Rober Hatemo, Ferhat Göçer, Rafet El Roman, Yusuf Güney gibi sanatçılar yer almıştır. Türkiye’de de birçok yabancı sanatçının konser organizasyonları BCA Ajans tarafından düzenlenmektedir.

BCA Ajans sinema, dizi, reklam ve klip çekimleri için profesyonel casting oyuncu hizmeti veren, ayrıca dünyaca ünlü sanatçıların Avrupa konser ve turnelerini düzenleyen uluslararası ajans ve organizasyon firmasıdır. Almanya’da kurulan BCA Ajans yurt dışındaki çalışmalarının yanı sıra 2012 yılından itibaren Türkiye’de de faaliyet göstermeye başlamış ve çeşitli sinema, dizi, reklam ve klip çekimlerinde BCA Ajans bünyesindeki bay, bayan, çocuk oyuncular ile birlikte görev almıştır.

BCA Ajans son dönemde popüler olan baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen’in paylaştığı Star TV’nin 2015 yapımı romantik komedi dizisi Kiralık Aşk, baş rollerde Cem Yılmaz, Berat Efe Parlar, Ümmü Putgül, Okan Avcı ve Yılmaz Bayraktar yer aldığı İftarlık Gazoz, 4 Ekim 2015 tarihinde ATV ekranlarında başlayan dramatik televizyon dizisi Evli ve Öfkeli, baş rollerde Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım’ın yer aldığı Fox TV’de yayınlanan Adı Mutluluk dizisi ve 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Romantik komedi dizisi Aşk yeniden için profesyonel oyuncu casting hizmeti vermektedir.
 

Benzer Konular

Marco Laren
Cevap
2
Görüntüleme
630
Marco Laren
Cevap
0
Görüntüleme
400
Cevap
2
Görüntüleme
583


Üst Alt