BBM Nokia N8 de mümkünmüdür

Sponsorlu Bağlantılar

cancan5000

Üye
    Konu Sahibi
BBM Nokia N8 de mümkünmüdür
Arkadaşlar N8 kullanıcısıyım ve MAŞALLAH HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM....ama şunu sormak istiyorum

Nokia sistemleri üstünde BBM kullanabilme olalanğımız varmı yada var ise hangi programla eğer yok ise ben bir programcıyım ve böyle birşeyi yapmak benim için çok güzel olurki bu bir ihtiyac gibi büyüyor BBM alıp başını gitmekte

Can KURT

apobaba1234

apobaba1234

Üye
imkansiz pin numarasi ve barkot kodu tarzi bisey varya bb de bizde yok ayrica adi ustunde blackberry.mesenger .sende benim gibi.whatsapp la idare ediceksin artik yapcak bise yok :(

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Blackberry nin BBM'si ; Nokia'nın da Ovi Chat'i var. PR2.0 ile Ovi Chat gelecek...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bbm in yerini.tutmaz ama cunku bb de herkezde bis aboneligi oldugu icin kullanilio nokia da bole bise olmadigi icin tutmaz bence :S

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
BBM blackberrye aitdr acilimida (B)lack(B)erry(M)essenger :)

exalted55

exalted55

Üye
Ne artısı var bu BBM nin?

zoniengi

zoniengi

Üye
BBM in artısı mesela
orjinal boyutlarında dosya paylaşımı yapılabiliyor..
MSN İCQ Skype gibi birbirlerini pin numaralarıyla ekleme çıkartma var (artımı eksimi tartışılır )
Ovi Chat, ülkemizde cok verimli olucagını sanmıyorum whatsapp varken.

BBM i Nokiada kullanabilir miyiz ?

ben kesinlikle bekliyorum böyle bir şey, şuna dayanarak;
i-phone kullananlarında en büyük isteklerinden biri bu olduğundan onlarda konu üstünde duruyorlar..
Şöyle bir çözüm bulunmuş.. eski bir BB telefonu kapatıp evde rafa kaldırıyoruz ve açmıyoruz.. Kendi Telefonumuzdaki uygulamada o eski BB nin Pin numarasını kullanarak oturum açıyoruz.. Eğer böyle bir şey yapılabiliyorsa en kısa zamanda nokia içinde geliştirilir diye ümit ediyorum..

exalted55

exalted55

Üye
İyide sadece dosya paylaşımı içinse bana çok ta büyük bir artı gibi gelmedi. Buna çok ihtiyacı olan insanlar varmı o bile tartışılır. Ayrıca ben MSN den çok mail.ru kullanıyorum ve ona da destek veren bir program yok. (kendi orjinal programı dışında). Keşke bu programa çabalanacağına bütün ortamları birleştiren nimbuzdan daha gelişmiş bir program yapılsa. bir nimbuz bir mail.ru agent beraber açmaktan bunaldım. Hem rusça illetinden de kurtulmuş olur insanlar.

cancan5000

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi araştırma yaptım iphone ve android cihazlar Bis aboneliği alabiliceklermiş ama tarih şimdilik belli değil...

memocaptan

Üye
Samsung star a whatsapp yükleniyor mu bi bilginiz var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt