Haber Bbm For All Çok Yakında!

Sponsorlu Bağlantılar

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
Bbm For All Çok Yakında!
Normalde 21 Eylül Android ve 22 Eylül iOS için çıkması beklenen BlackBerry Messenger(BBM) dün gördüğüm habere göre birkaç gün içinde yayınlanıyormuş. Yeniden yapılan beta testleri sonucu başarıyla final sürüme geldiğinden ve önümüzdeki bir iki gün içinde Android ve iOS için yayınlanacağını söylemiş Blackberry CMO'su, siz ne diyorsunuz? Benim gördüğüm bir sitede 18-19 Ekim arası marketlerdeki yerini alacak diyordu :)

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
bbm çok kullanılıyor kullanan arkadaşım çok ama bende blackberry yok :D gelirse güzel olurr

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kullanmam diyodum ama sevdim bi ciksin da kullanmaya baslarim heralde

silentattack

silentattack

Üye
bekliyoruz :D

Samet.25

adamlar daha bi uygulamayı verdikleri tarihte cıkaramadı bide 2018 de bb lider olacak diyo :D

• Beğen
Tepkiler: silentattack
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
İnternette bu gün gördüğüm bir yazıda Google'ın PlayStore'daki sahte uygulamalardan kurtulup resmi BBM uygulamasını onaylaması bekleniyormuş. Yani final sürümü hazır ve Google'a yollanmış. Google onayladığında Apple'a da onaylaması için gönderlecekmiş.(Bu sabah 11 civarı geldi) Saat akşam 7'ye geliyor bu günde yalan oldu herhalde BBM :D

destroyerend

destroyerend

Üye
Bbm bugün geliyormuş,crackberry.com dan açıklamışlar hayırlı olsun diyelim.:bira:

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
BBM Android ve iOS için an itibariyle yayınlandı :) Her iOS mağazasında bulunamıyor malesef bölge sorunu nedeniyle. Android'den kastımızda Samsung Apps kullancılarına. Bütün Google Play ve AppStore mağazalarına(her bölgeye) 3 gün içinde yayınlanacakmış, yazılım güncellemesi gibi kademeli olarak dağıtılıyor :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biri paylassa cok guzel olurdu

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
bir arkadaşım appstore un web adresi üzerinden cihazına indirdi ama sırada bekliyorsunuz dedi uygulama, yüksek ihtimalle bu sıra bölge sırası, ne zaman appstore türkiye server larına bbm düşecek o zaman bu sıra gelecek :D apple kullanıcıları şanslı, android de bbm ile alakalı sahte sürümler dışında hiçbirşey yok :D

destroyerend

destroyerend

Üye

bbm görünüyor ama tıklayınca hata veriyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
turkiyeden girdigimiz icindir

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
bbm.com üzerinde android ve ios un linkleri verilmiş, ios tamam abd de olsa çıkıyor bbm, android de ise hata veriyor not found diye belli ki google play e uygulama düşmüş ama yine geri çekilmiş, tam kanser sebebi :D 3 gün içinde her platformda her bölgede olacak diyorlar ama

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben bunu buldum ama bu siteden indiremiyorum. play store linki vardi o da hata veriyor turkiye icin paylasilmadi daha onda olabilir
bu farkli bi uygulama galiba kusura bakmayin kandirildim:D

Son düzenleme:
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama Google Play'de halen sahte uygulamalarda mevcut. O yüzden internette olan Android sürümlerine yeni de olsalar pek güvenmemek gerek :S

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende eskisi var o calisiyor mudur acaba

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun ama Android de sorunlu olur kesin cogu sms programı sorunlu Android de yorumlara bakın isterseniz

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar androide de an itibariyle yüklendi, deniyorum şimdi :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de guncel surumu yukledim daha onceden kimlik olusturdugum icin sira vermedi direkt basladi simdi arkadaslara onerdim onlari da alistircam