BB 9800 TORCH almayı düşünüyorum siz torch tan memnunmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cumali23

Üye
    Konu Sahibi
BB 9800 TORCH almayı düşünüyorum siz torch tan memnunmusunuz
Arkadaşlar uzun ömürlü kullanmayı düşünüyorum Bold 9700 düşünüyordum sonra 9800 hoşuma gitmeye başladı telefon alınca telefonun ömrü yetene kadar kullananlardanım benim için uzun ömürlü olması önemli 9800 TORCH kullanan arkadaşlar telefondan memnunlar mı ? :hmmm:hmmm:hmmm

ghuf232

Üye
bence uzun vadeli kullanmak istiyorsan 9700 biraz daha beklersen 9780 al derim

sertac80

sertac80

Üye
9800 al derim.İphone 4 den çok daha üstün bir telefon.Tabi kullanım amacına göre bu değişebilir.

ewx

Üye
Tehk Kelimeyle Mütiş Tawsiye edermm :P Ben Kullanıyorum..... Sorrusu OLan...

ZOMBIK

Üye
sakın alma bir sürü problemi var öncelikle hattından wapa giremiyosun özel olarak paket alıyosun turkcellden başka hiçbir türlü giremiyosun internete (wifi hariç) klavyede i yok google .maps kullanamıyosun haliyle internet olmayınca falan falan iphone 4 al o daha kullanışlı derim ben sana

Cumali23

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar 9780 yada 9800 alacam telefonun ömrü bitene kadar kullanan kullanıcılardan olduğum için 9780 daha mantıklı geliyor 9800 ün kızağından şikayet edenler var

eren kara

Üye
harika bi telefon vodafoneden aldım artık başka telefon kullanmam nokia hastasıydım önceden

YILDIZ_006

YILDIZ_006

Üye
kızağından şikayeti olanlar, kendisi yaptıysa şikayet edebilirler. Eğer fabrikasyonsa servisine gönderin.
Benim cihazda kızak kapalı iken ekranda yazı yazarsam biraz tıkırtı var ama önemsenecek kadar değil. Bu da kızaklı olmasının cilvesi ama o tıkırtı bir sorun değil, kızaklı olduğu için böyle. Zaten klavyeye alışınca klavyeden yazı yazmak daha zevkli.
'i' yok diyen arkadaş, Türkçe yazman gerekiyor ise, dili hemen kısa yoldan değiştirip i yi de kullanabilirsin...
9800 güzel cihaz, adamlar yazılımla ilgili herşeyi iyice düşünmüş. En detayına kadar inebiliyorsun bir konunun.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...nokia-n8-samsung-galaxy-s-i9000-2-451229.html

Bir ay önce BB Tourch 9800 aldım. ( Türkcell ile 24 ay kontratlı ) cihaz ücreti 89,00*24 ay fatura yansıtılıyor.
Ayrıca kendi konuşma tarifenizden faturalandırılacağınızı da unutmayın. Faturam cihaz 89 + konuşma 29 ile aylık 118
C.tesi-Pazar SMS ve Türkcelliler le konuşmak bedava.
4gb internet hediye ve bilgisayarda da modem olarak kullanılabiliyor. Vınn 'a 39 lira ödemem gerekmeyecek.
Elimde de 1.400 liralık cihazım var ayrıca.

161 Gr. olduğu için biraz ağır ama çok şık bir telefon. Ciks yani ;)
Ayrıca şeklinden ötürü diğerleri gibi takoz muamelesi görmüyor :)

Radyoyu uygulama ile internetten dinleyebiliyorsunuz.
Video özelliği güzel, film attım, ekran çok canlı. Sesi tek hop. çıkıyor olsa da idare eder...

Ortamın kalabalık olduğu yerlerde kayar kapak açıldığında ses karşıya daha daha iyi gidiyor.

Fotoğraf makinesi özelliği çok üstün, 5 mp ve oto fokus + yüz tanıma özelliği gibi ek özelliklerle donatılmış.

İnternet tarayıcısı çok kullanışlık ve hızlı. Metinleri çift tıklayınca otomatik ekrana sığdırabiliyor.

GPS+diğer sosyal bağlantılar+Apps uygulaması da gayet güzel.

Yalnız güvenilir olmayan ve yetersiz uygulamaları yüklemek cihaz yazılımına zarar verebiliyor.
Ben bir defa tema yüzünden çökerttim. KVK sağolsun ücretsiz halletti... Zaman zaman yedek almanızda fayda var...

jackobian

jackobian

Üye
Ben 1 aydır kullanıyorum.9800 mükemmel bir cihaz.Her türlü ihtiyaca cevap veriyor.Kılavyesi gayet iyi herhangibir sıkıntı ses vs durum söz konusu bile değil.Ekranı büyük ve her konuda çok iyi görsellik sağlıyor.Üstüne telefon tanımıyorum desem yeridir.

ucirit

Üye
ewett mukemmllll bı cıhaz 9800 super otesıı gercektenn amaa ben wifi yıı kulanayım dedımm ama olmadıı neden acaba wifi ıle kulanamadım yaaabana yardımcı olursanız sewınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...