kızağından şikayeti olanlar, kendisi yaptıysa şikayet edebilirler. Eğer fabrikasyonsa servisine gönderin.
Benim cihazda kızak kapalı iken ekranda yazı yazarsam biraz tıkırtı var ama önemsenecek kadar değil. Bu da kızaklı olmasının cilvesi ama o tıkırtı bir sorun değil, kızaklı olduğu için böyle. Zaten klavyeye alışınca klavyeden yazı yazmak daha zevkli.
'i' yok diyen arkadaş, Türkçe yazman gerekiyor ise, dili hemen kısa yoldan değiştirip i yi de kullanabilirsin...
9800 güzel cihaz, adamlar yazılımla ilgili herşeyi iyice düşünmüş. En detayına kadar inebiliyorsun bir konunun.
--------------- Ekleme ---------------
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...nokia-n8-samsung-galaxy-s-i9000-2-451229.html
Bir ay önce BB Tourch 9800 aldım. ( Türkcell ile 24 ay kontratlı ) cihaz ücreti 89,00*24 ay fatura yansıtılıyor.
Ayrıca kendi konuşma tarifenizden faturalandırılacağınızı da unutmayın. Faturam cihaz 89 + konuşma 29 ile aylık 118
C.tesi-Pazar
SMS ve Türkcelliler le konuşmak bedava.
4gb internet hediye ve bilgisayarda da modem olarak kullanılabiliyor. Vınn 'a 39 lira ödemem gerekmeyecek.
Elimde de 1.400 liralık cihazım var ayrıca.
161 Gr. olduğu için biraz ağır ama çok şık bir telefon. Ciks yani

Ayrıca şeklinden ötürü diğerleri gibi takoz muamelesi görmüyor
Radyoyu uygulama ile internetten dinleyebiliyorsunuz.
Video özelliği güzel, film attım, ekran çok canlı. Sesi tek hop. çıkıyor olsa da idare eder...
Ortamın kalabalık olduğu yerlerde
kayar kapak açıldığında ses karşıya daha daha iyi gidiyor.
Fotoğraf makinesi özelliği çok üstün, 5 mp ve oto fokus + yüz tanıma özelliği gibi ek özelliklerle donatılmış.
İnternet tarayıcısı çok kullanışlık ve hızlı. Metinleri çift tıklayınca otomatik ekrana sığdırabiliyor.
GPS+diğer sosyal bağlantılar+Apps uygulaması da gayet güzel.
Yalnız
güvenilir olmayan ve yetersiz uygulamaları yüklemek cihaz yazılımına zarar verebiliyor.
Ben bir defa tema yüzünden çökerttim. KVK sağolsun ücretsiz halletti... Zaman zaman yedek almanızda fayda var...