Bazılar diyor senin işlemcin 2.2desteklemiyor.onun için yeni sürüm gelmez diyorlar.x10minipro yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
Bazılar diyor senin işlemcin 2.2desteklemiyor.onun için yeni sürüm gelmez diyorlar.x10minipro yardım
Sony diyorki ilerki günlerde yenisi hakkında bilgi verecez diyo .hiçbişey anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: aldan

mancukya

Üye
islemci ile alakasi yok Sony pislik yapiyordu ama politika degistiler hem Bootladerlari aciyorlar hemde destek olayina basliyorlar.
X10 icin orjinal rom yerine herhangi bir kustom atabilirsin o aletin bootladerini kirdiklari icin rahatlikla 2.3 sürüme gecebilirsin Cynogen mods yada mui tarzi.

mc_shekil

mc_shekil

Üye
x10 için 2.3 güncellemesi yaptılar ama donanımı flash çalıştırabilecek özellikte olduğu için güncelleme olanağı oldu fakat x10 mini nin chipseti flashplayer ı desteklemiyor falan diyorlardı ben öyle uzmanı değilim ama çat pat biraz bilgim var..flashplayer olayı dediği gibi işlemciyle ve donanımla alakalı bişey..belki güncelleme olur ama flash olmadan güncelleme yapabilirler..sony nin ''bu son'' dediği güncellemeleri daha öncedende çok gördük:d:

yaldan

Üye
    Konu Sahibi
inşallah kardeş..ben root yaptım.romda yükledim..zaten pc compainla unroot edilebiliyormuş

----------Eklendi @ 11:19:43 ---------- Yazıldı @ 11:18:41 ----------

kardeş bence şu flash player donanımla ilgisi yok..mesela ben rom yükledim..arkadaş bana flash player apk si verdi.telefonuma kurdum.flash player çlışıyordu.

• Beğen
Tepkiler: aldan
mc_shekil

mc_shekil

Üye
senin cihaz çalıştırıyor demekki se milleti kandırıyor minipro flash çalıştırmaz diye uğraşmak istemiyorlar sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt