Bazı Türk Kanalları çıkmıyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Bazı Türk Kanalları çıkmıyor Yardım
arkadaşlar avermedia dijital tv kartı kullanıyorum show tv,star çıkmıyor ilk başta çıkıyordu şimdi yok kanal taradım yine çıkmadı (türksat 1c 42e aradım) bu kanalları nasıl çıkaracam yardımcı olurmusunuz

Shadowman07

Shadowman07

Üye
normal deceiver de de star çıkmıyor..

perfectlover

Üye
<span style="font-family:Verdana">Valla Avermedia için bir şey diyemeyeceğim. Ama normal receiver için şunu yap. Kanal aramak için menüye girdiğinde (Receiver modelini yazmadığın için varsayımla konuşuyorum) "Search Sat" (Menü Türkçe ise Uydu ara), "Search Transponder" ve "Search Network" (Şebeke veya ağ ara) seçenekleri vardır. İşte sen şebeke aratarak kanal listeni güncelleyebilirsin.</span>

Haberci

Haberci

Üye
Çıkmayan kanalların verilerini(frekans,ses yatay dikey Uydu vs) elle Manuel giriniz.işe yarıyacaktır.

DaRKoRaNGe

Üye
progdvb,yi yükle,yüklemeden sonra ister tarat,istersen hazır kanal listesi ekle ok.

((tv kartlarının orjinal arayüzleri beceriksiz,bende skyvision tv kartı var aynı))

Haberci

Haberci

Üye
Ben ss2 kullanıyorum çok memnunum.
DaRKoRaNGe dediği gibi Hazır kanal listesi kullanman belki sorununa çözüm getirir.

casus_1989

Üye
Arkadaslar aynı sorunu bende yasadım ama cozdum ulusal kanalların kendıne aıt drıverı var maıl adresım [emaıl="[email protected]"][email protected][/emaıl] yardım ıstıyen maıl atsın

karahanliist

Üye
transfonderden bulmuyorsa..
Elle tek tek girmen lazım. Elle tek tek girdiğinde bulamaması diye bir durum da düşünemiyorum...

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
aradığın kanalların seviyesi düşük olabilir.seviyesi düşük bir kanalı aç. uyduda bulunan lnb yi gevşedip hafifden sağa veya sola çevir kanalın seviyesi yükseldiğinde tekrar kanal taratmayı dene umarım işe yarar

Üst Alt