Haber Bazı Nexus 6P kullanıcıları ön ve arka cam yüzeyde hasar rapor ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bazı Nexus 6P kullanıcıları ön ve arka cam yüzeyde hasar rapor ediyor
Kutudan kırık çıkan yüzlerce dolarlık telefonlar :hmmm

Google’ın üst seviye modeli Nexus 6P’nin cam yüzeylerinin sebep olmaksızın kırıldığına dair bilgiler geliyor…

Google, kısa bir süre önce bazı yeni akıllı telefon modellerini duyurmuştu. Nexus 5X ve Nexus 6P adları ile gelen bu yeni akıllı telefon modelleri LG ve Huawei tarafından üretiliyor. LG daha önce iki Nexus modelinin daha üretimini gerçekleştirirken, Huawei için ise ilk olmakta.

Google her iki akıllı telefon modelini de satışa sunmuş durumda. Google Play Store ve bazı perakende satıcılar üzerinden satın alınabilen cihazlardan Nexus 6P diğerine göre daha üst donanım özellikleri içerirken, bu cihaz için şikayetler de gelmeye devam ediyor.

Kıs bir süre önce Huawei Nexus 6P akıllı telefonun çok kolay bir şekilde bükülebildiğine dair videolar ortaya çıkmıştı. Şimdi de cihazın cam yüzeylerine dair hasar raporları bazı kullanıcılardan geliyor. Buna göre hem ön hem de arkada yer alan cam yüzeylerin çok kolay bir şekilde kırıldığı ifade ediliyor.

Reddit üzerinden cihazının fotoğraflarını gönderen bir Nexus 6P kullanıcısı, akıllı telefonunda herhangi bir sebep olmaksızın arkada yer alan cam kısmın kırıldığını belirtiyor. Hatırlanacağı üzere daha önce de Nexus 4 de benzer bir cam kırılması olayı ani sıcaklık değişimleri nedeni ile yaşanmıştı.

Nexus 6P akıllı telefon, 5.7″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB /64GB / 128GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 6.0 Marshmallow gibi teknik özellikleri içeriyor.

Bazı Nexus 6P kullanıcıları ön ve arka cam yüzeyde hasar rapor ediyor - MaxiCep

Emre

Üye
Nedense hiç inanasım gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Sarangni

Sarangni

Üye
Bu Nexus 6P çıktığı günden bu yana iyi gömüyorlar. Dayanıklı testleri, bükülme testleri derken bir de kutudan kırık cihaz çıkma sorunları. Milleti almadan soğutacaklar cihazdan. :D

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
b
Bu Nexus 6P çıktığı günden bu yana iyi gömüyorlar. Dayanıklı testleri, bükülme testleri derken bir de kutudan kırık cihaz çıkma sorunları. Milleti almadan soğutacaklar cihazdan. :D
birde pilin kalitesiz olduğu söylentisi var güzel pil performansı vermiyormuş ki bu konu doğru olabilir çinli firmaların bataryaları kaliteli olmuyor maalesef

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
valla ben adamların hiçbir sorununu görmedim
cinlilerin piyasadaki hızlı yükselişine yapılmış hamleler olabilir.

geçenlerde prototip olan cihaz ile bükülme testi yapmışlardı, karalama kampanyası başlamış diyebiliriz
bir adet te ben alıyorum çok merak ettim huawei yi bu kadar yerden yere vuracak ne var.

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
valla ben adamların hiçbir sorununu görmedim
cinlilerin piyasadaki hızlı yükselişine yapılmış hamleler olabilir.

geçenlerde prototip olan cihaz ile bükülme testi yapmışlardı, karalama kampanyası başlamış diyebiliriz
bir adet te ben alıyorum çok merak ettim huawei yi bu kadar yerden yere vuracak ne var.

Görmediğim cihaz hakkında yorum yapmayayım ama biraz yıpratıyorlar gibi. Tabi cihazı ele alıp bir inceleme yapmak gerek bakalım ne kadar kaliteli.

Huawei, Çin pazarında son gelen raporlarda Xiaomi gibi bir firmayı geride bıraktı geçen ay ve zirveye oturdu. Adamlar İphone'yı Çin de 3. sıraya itmeyi başardılar. Tabi yeni çıkan Iphone ile birlikte durum ne olacak göreceğiz.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Görmediğim cihaz hakkında yorum yapmayayım ama biraz yıpratıyorlar gibi. Tabi cihazı ele alıp bir inceleme yapmak gerek bakalım ne kadar kaliteli.

Huawei, Çin pazarında son gelen raporlarda Xiaomi gibi bir firmayı geride bıraktı geçen ay ve zirveye oturdu. Adamlar İphone'yı Çin de 3. sıraya itmeyi başardılar. Tabi yeni çıkan Iphone ile birlikte durum ne olacak göreceğiz.
Herkesin rahatlıkla kullanabilecegi cihazlardan bir tanesi dır :oke:
Yakında Türkiye için giriş yapacaktır.

Rygebin

Rygebin

Üye
Olacağı buydu zaten :ehe

avast

avast

Üye
Turkiyede 6p ve ve 5x in satisi var mi

avast

avast