Bazı kişiler her mesaja saol yazıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Bazı kişiler her mesaja saol yazıyor
Arkadaşlar bi konuya giriyorum adam saol yazmış sonra bırı onun saol dediğini görmüş oda saol yazmış.bakıyorum biride yazmış link kırık yada program çalısmıyor yazmış deniyorum gerçektende öle

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Eeee ? Ne yapalım yani... ? Konulara teşekkür etmeyin... Sağol yazmayın mı diyelim... ? Ölü linklere tamam birşey demiyorum... Gördüğümüz yada şikayet edilen her ölü linki elimizden geldiği kadarı ile yenilemek için çabalıyoruz... Baktık olmuyor konuyu kapatıyoruz... Teşekkür sistemimizde geldi... Artık büyük bir çoğunluk sağol değil de Teşekkür butonunu kullanıcak... Hiç olmazsa öyle olacağını ümit ediyorum... :) Bütün çabamız büyüyen ailemiz için... :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Sanman teşekkürü tercih edilmez tabi eğer mesaj sayısında değişme olmassa.çünkü çogu rütbe atlamak için yorum yapar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Merak etme sen... ;) Biz herşeyi inceliyoruz... ;) Rütbe atlayana para vermiyoruz... ;)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Birde adminler kimler moderatörler kimler diye bi bölüm varmı? Ve sadece en çok mesaj yazam 10 kişi var bu ilk 100 filan olsa tümünü göster cinsinden

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
arkadaşım sen biraz aşırı ince eleyip sık dokumuomusun?? yok şu şöyle yok bu böyle. bilenler war işte şu işi. en iyisi bilenine bırakmak. sen forumda free free (serbestçe) takıl oldumu?? herşeyin bi vakti wardır. :):)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
erzintr_24 seninde dediğin gibi rütbe atlamak için post atan çok oluyor.Genelde forum kullanmaya başlayan hemen hemen herkeste olur.Şahsen ben de bu foruma ilk üye olduğum zaman sene 2004 tü yanlış hatırlamıyorsam ilk üye olduğum forum bu forumdu.Rütbe atlamak için heyecanla beklerdim biri birşey yazsada veya konu açsada mesaj yazsam diye :) Ama bir süre sonra görüorsunki birşey değişmiyor o zaman gerekli yerlere yazmaya başlıyorsun.Yani uzun lafın kısası bunlar ne yaparsan yap olacak şeyler.Akışına bırakmak lazım.Ayrıca teşekkür sistemi çok faydalı olur...

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu şöyle olsun bu böyle olsun diyorum admin olmaz diyor ve sebebini söylüyor bende birşeyler öreniyorum:d

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Yüzbinlerce üyenin olduğu bir forumdayız.

Tabiki uygulanması fayda getirecek önerileri yönetim uygular fakat takdir edersiniz ki her öneriyide uygulamak imkansız.Ama her önerinin değerlendirildiğine inancım tam.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Evet doğru!ama önerinin neden uygulanmadığını yazarlarsa üneriyi isteyen tatmin olur ama tabiki herkese yetişmek zor iş

Ozan

Ozan

Admin
Birde adminler kimler moderatörler kimler diye bi bölüm varmı? Ve sadece en çok mesaj yazam 10 kişi var bu ilk 100 filan olsa tümünü göster cinsinden
http://www.maxicep.com/yonetim.html

erzintr_24 seninde dediğin gibi rütbe atlamak için post atan çok oluyor.Genelde forum kullanmaya başlayan hemen hemen herkeste olur.Şahsen ben de bu foruma ilk üye olduğum zaman sene 2004 tü yanlış hatırlamıyorsam ilk üye olduğum forum bu forumdu.Rütbe atlamak için heyecanla beklerdim biri birşey yazsada veya konu açsada mesaj yazsam diye :) Ama bir süre sonra görüorsunki birşey değişmiyor o zaman gerekli yerlere yazmaya başlıyorsun.Yani uzun lafın kısası bunlar ne yaparsan yap olacak şeyler.Akışına bırakmak lazım.Ayrıca teşekkür sistemi çok faydalı olur...
Teşekkür sistemi devrede zaten faydalı olmaya başladı ..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
:maxicep:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Çoğu kişi bir tema ve oyunun önizlemesi nasıl konulur bilmez bende dahil. bunu telefonda ekran görüntüsü alma programi ile mi yapıyoruz? Ben bu programı araştırdım bulamadım

Ozan

Ozan

Admin
Çoğu kişi bir tema ve oyunun önizlemesi nasıl konulur bilmez bende dahil. bunu telefonda ekran görüntüsü alma programi ile mi yapıyoruz? Ben bu programı araştırdım bulamadım
Bu konuyla alakalı değil ancak evet tahmin doğru, her telefona uygun screen capture dediğimiz uygulama var programın temel mantıgı kısayol ayarlıyorsunuz program için ve o arka planda calisiyor daha sonra istediginiz görüntüyü almak istediğinizde o kısayollara basıyorsunuz ve ekran görüntüsünü resimler klasörüne kaydediyor.

Konu dışına çıktık biraz ama bu uygulamalar sitede sistem araçları kategorilerimizde olması lazım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt