Bazi kanallar çekmiyor (sinyal zayif)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
    Konu Sahibi
Bazi kanallar çekmiyor (sinyal zayif)
Derdimi nasıl anlatacağım bilmiyorum umarım anlarsınız :) Şimdi tek çanak çiftli "LNB" ile iki kişi ortak kullanıyoruz ne olduysa son bir haftadır bendeki kanalların bir çoğu açılmaz oldu(En çokta akşamları sinyal zayıf) :( ama diğer kişide hiç bir sorun yok kanalları silip tekrar yüklememe rağmen(11844/222)değişen bir şey yok gene aynı :( kobloda sorun vardır diye kabloyu da değiştirdim ama sonuç aynı :( farklı cihazda da denedim ama yine aynı :( anlamadım gitti :vur:vur:vur

Umarım bana yardımcı olursunuz:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

iizzz

iizzz

Üye
12015.27500.bu firankanstan arama yap.bide kablonu.veya. lnb.kontrol et sinyalin düşmesi ondan yapar.lnb uclarını degiştir calışan tarafı kendine tak dene.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kabloyu değiştirdim zaten sorun yok onda.verdiğin firekansta bir arama yapayım inşallaha olur teşekkürler

iizzz

iizzz

Üye
cihazın markası ne

komando04

komando04

Üye
çanakta vardır problem

Astrosman

Astrosman

Üye
Hocam hem lnb giren kablo (artı eksi değmesin birbirine) hem de cihaz girişine bak..

Astrosman

Astrosman

Üye
Hocam lnbyi değiştirin.. Belki size gelen lnb çıkışı yanmış olabilir.. Devre hatası gerçekleşiyordur

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
    Konu Sahibi
Hocam lnbyi değiştirin.. Belki size gelen lnb çıkışı yanmış olabilir.. Devre hatası gerçekleşiyordur

Hocam teşekkür ederim :oke: Aynen dediğiniz gibi olmuş lnb'nin çıkışında sorun varmış değiştirince sorun çözüldü :tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
aynısı ben de de oldu sadece akşamları sinyal yok diyor. Başka yolu yok mu bunun? Lnb kaç paradır

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
lnb den sorun olmayacagına tahmın edebılır eger dıger kanallar cekıyorsa lnb de sorun yoktur ben sızı 1 ıpucu vereyım anten ayarlarken sadece SHOWTURK ku ayarlarsanın ne kadar kanal varsa turksat ta hepsı ceker 1 sorun olmaz benden soylemesı gene de karar sızlerin...

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
lnb de 13 v çıkışı yanarsa sadece hörizontal yani yatay kanalları gösterir. vertical dikey kanallar gstrmez bu konu başıma geldiği ve de bu işle uğrştğm için biliyorum

Üst Alt