Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı arkadaşların gereksiz konular açması!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SamilGoktas
Üye
Konu Sahibi
Bazı arkadaşların gereksiz konular açması!
Gerçekten sıkmaya başladı. Israrla kapanacağını bile bile açıyorlar. Tek yaptıkları gereksizlik. Forum yöneticilerinin de sıkıldığını düşünüyorum artık. Beyler yeter gerçekten açmayın konuları!
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dücane
Üye
Haklisin kardesim, fakat yanis anlama, senin bu actigin konuda forum kirliliginden baksa bir sey degil. Zaten yöneticiler gerksiz konulara el atiyorlar...
Dejavuex
Üye
turkcore midir öyle birisi vardı haftalık 10-15 konusu kapatılır yılmıyor hiç neyse bu konuda kapatılır birazdan.
Açtığım konular kapanmıyor sadece 2 tanesi kapandı bu üyeliğimde oda 1 tanesi paylaşılmış diyeydi @bsavr konu açıyor bu ara sürekli ondan bahsediyor olabilirsin ben yardımcı olmak sizleri bilgilendirmek için konu açıyorum istemezsen şikayet et kardeşim arkamdan konuşma bana diyorsunuz gülücük diye kendi koyduğun gülücüğe bak sonra biz suçlu oluyourz @bulutsuzgece