Lina_TR Üye Konu Sahibi Bende 30 var Babam 10 dedem 10 Anneannem 10 Biri 11 verirse elinibi daha öpecem --------------- Ekleme --------------- farukk57' Alıntı: Bana annem 20tl babam50tl dedem 50tl amcam Genişletmek için tıkla ... babana baba dedene dede diyebilirmiyim
Bende 30 var Babam 10 dedem 10 Anneannem 10 Biri 11 verirse elinibi daha öpecem --------------- Ekleme --------------- farukk57' Alıntı: Bana annem 20tl babam50tl dedem 50tl amcam Genişletmek için tıkla ... babana baba dedene dede diyebilirmiyim
levasinay Üye kimseden almadım --------------- Ekleme --------------- &&BERKAY&&' Alıntı: 530 topladım Genişletmek için tıkla ...
kimseden almadım --------------- Ekleme --------------- &&BERKAY&&' Alıntı: 530 topladım Genişletmek için tıkla ...
Lina_TR Üye Konu Sahibi -Crazy Girl-' Alıntı: 100 tl topladım ya daha fazla toplardım da akrabalar cimri olunca böyle oluyor Genişletmek için tıkla ... Cimrimi ben 230 topladım Mert' Alıntı: 125 TL Kurbandada bu kadar toplasam yeter Genişletmek için tıkla ... Toplarsın toplarsın
-Crazy Girl-' Alıntı: 100 tl topladım ya daha fazla toplardım da akrabalar cimri olunca böyle oluyor Genişletmek için tıkla ... Cimrimi ben 230 topladım Mert' Alıntı: 125 TL Kurbandada bu kadar toplasam yeter Genişletmek için tıkla ... Toplarsın toplarsın
-Crazy Girl- Üye Lina_TR' Alıntı: Cimrimi ben 230 topladım Toplarsın toplarsın Genişletmek için tıkla ... yahu amcalarım dayılarım çok zenginler ama nerdee para vericekler
Lina_TR' Alıntı: Cimrimi ben 230 topladım Toplarsın toplarsın Genişletmek için tıkla ... yahu amcalarım dayılarım çok zenginler ama nerdee para vericekler