Bayramda Hırsızlara Karşı önlem Alın Uyanık Olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bayramda Hırsızlara Karşı önlem Alın Uyanık Olun
KAYSERİ (A.A) - 11.01.2006 - Kayseri'de, oturdukları apartmanın 4.
katındaki komşularına bayram ziyaretine giden ailenin evine hırsız
girdi.
<div align="center"></div>
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gevher Nesibe Mahallesi Salih
Avgun Paşa Caddesi Tüfekçi Apartmanı&#39;nın 1. katında oturan Ahmet
Tüfekçi, eşi ve çocuklarıyla 4. katta oturan komşularına bayram
ziyaretine gitti.
Unuttuğu çantasını almak için evlerine inen evin küçük kızı
Mürüvvet Tüfekçi, dolapların karıştırılmış olduğunu ve cüzdanından
para alındığını farkedince, hırsızın kaçmaması amacıyla kapıyı
kilitleyerek, durumu ailesine bildirdi.
Hırsızın evde bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet
güçleri, evde yaptığı aramada kimseyi bulamadı. İki kişi olduğu tahmin
edilen hırsızların paniğe kapıldıkları için evden sadece 40 YTL para
alarak kaçtıkları belirtildi.
Gözyaşları içerisinde yaşadıklarını polise anlatan Mürüvvet
Tüfekçi, &#39;&#39;Komşumuza çıkıp eve gelmem arasında 10 dakika geçti. Bu
sürede nasıl girdiler anlayamadım ama içeride olduklarını hissettim.
Çok korktum ama, hemen kapıları kilitledim&#39;&#39; dedi.
Evde bulunan tüm odaları ve dolapları arayan polis, balkon
kapısından atlayarak kaçtıkları tahmin edilen hırsızların yakalanması
için çalışma başlattı.

14:24 11/01/06

keano

Üye
evet &#036;ahsen biz eve mayin do&#036;edik giren BUM...

kikaksk

kikaksk

Üye
bana girsinler vururum vallaha....

a21a

a21a

Emekli Yönetici
bayramdan 2 gün önce eşim bebekli olduğu için eve temizlik için bir temizlikçi hanım çağırdık. gelen kadın kızımın altın kolye ve küpelerini çaldı. ispat edemediğimiz için birşey yapamadık. polise başvurmadık. çağırdık konuştuk. az daha biz suçlu oluyorduk. polise gidersek kendiside bizi namusuna dil uzattık diye şikayet etmekle tehdit etti, gitti. bir saat sonra karısının çevirdiği dolaplardan habersiz kocası telefonla aradı, bir ton laf saydı. (araştırdık bu kadının 4cü 5ci vukuatı)
çalınan şeyin maddiyatına üzülmüyorum. o kolye 150 ytl civarı. fakat eşimin kızıma hatırasıydı.

birşeyler olması lazım. hırsızlıkla kazanmaktansa, açlıktan ölmenin daha şerefli olduğunu hatırlamamız lazım.

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bulunduğun yerin karakoluna gidip bu olayı şifaen de olsa ihbar etmen gerekiyor.Yarın birgün bu kadın bir başkasının canını da aynı şekilde yakacaktır suçlar biriktiğinde kati delil olmasa da şikayetler ve hakimin şahsi kanaati onu içeriye atmaya yetecektir.Ayrıca mutlak birgün bi yerde açık verecektir.Yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler.İhbar etmekle en azından içindeki ona karşı hissettiğin nefreti bir nebze olsun hafifletmiş olursun.Doğrusu da zaten budur.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Neyse a21a cana gelecegine mala gelsin canın sagolsun

S1FR3K1R1C1

Üye
Şeref... Bayramda Bile Rahat Durmuyorlar ya İnsanların bayramlarını Zehir Ediyorlar Allah Bildiği Gibi yapsın Bunları..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya cihan kardes o hesap

ABC

ABC

Üye
<div class='quotetop'>(a21a &#064; Jan 11 2006, 09&#58;35 PM) [post=250560]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bayramdan 2 gün önce e&#351;im bebekli oldu&#287;u için eve temizlik için bir temizlikçi han&#305;m ça&#287;&#305;rd&#305;k. gelen kad&#305;n k&#305;z&#305;m&#305;n alt&#305;n kolye ve küpelerini çald&#305;. ispat edemedi&#287;imiz için bir&#351;ey yapamad&#305;k. polise ba&#351;vurmad&#305;k. ça&#287;&#305;rd&#305;k konu&#351;tuk. az daha biz suçlu oluyorduk. polise gidersek kendiside bizi namusuna dil uzatt&#305;k diye &#351;ikayet etmekle tehdit etti, gitti. bir saat sonra kar&#305;s&#305;n&#305;n çevirdi&#287;i dolaplardan habersiz kocas&#305; telefonla arad&#305;, bir ton laf sayd&#305;. (ara&#351;t&#305;rd&#305;k bu kad&#305;n&#305;n 4cü 5ci vukuat&#305;)
çal&#305;nan &#351;eyin maddiyat&#305;na üzülmüyorum. o kolye 150 ytl civar&#305;. fakat e&#351;imin k&#305;z&#305;ma hat&#305;ras&#305;yd&#305;.

bir&#351;eyler olmas&#305; laz&#305;m. h&#305;rs&#305;zl&#305;kla kazanmaktansa, açl&#305;ktan ölmenin daha &#351;erefli oldu&#287;unu hat&#305;rlamam&#305;z laz&#305;m.
[/b][/quote]

bize de ayn&#305;s&#305; oldu teyzeme gelen kad&#305;n 1000lira civarnda e&#351;ya yürüttü polise haber verdijk.ama kan&#305;tlayamay&#305;nca kad&#305;n bize dava açt&#305; 3000liram&#305;z&#305; götürdü böyle adalet sistemi oldukça emin olun bunlara bir dur dieyemeyiz

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu tür yardım alacağınız zaman profesyonel kuruluşlarla çalışın veya çok güvendik birilerinin tavsiyelerine uyarak birilerini eve alın.Ev insanın mahremidir.Mal mülk çalınsa da (arzu edilmez tabii) yerine getirilir ama insan kendini boşlukt hisseder ve özel eşyalarının birilerinin tarafından karıştırılması insanda psikolojik rahatsızlık verir.Profesyonel yandım alamıyorsanız o zaman mutlaka evinizin görünmeyen bir köşesine gizli kamera koymanız gerekmektedir ilerde olabilecek olumsuz olaylara karşı mutlak önlem alınmalıdır.Teşekkürler...

tofy

Üye
a21a çok geçmiş olsun bebeğin bile kolyesini çalacak kadar vicdansız insanlar var.özellikle temizlik için aldığımız insanlara çok dikkat etmeliyiz bizimde çok şeyimiz çalındı hatta koca vazoları bile götürmüştü bir tanesi. şimdikinden çok memnunum ama yinede ortada altın bırakmıyorum ve muhakkak evde biri duruyor ama dediğim gibi bunun önüne geçmek zor bir keresinde bizde polise şikayet ettik kadının evinde arama yapıldı inanamazsınız kadın bizim kıyafetleri bile almış evi sanki bizim evdi

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Jan 12 2006, 05&#58;27 PM) [post=250983]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
a21a çok geçmiş olsun bebeğin bile kolyesini çalacak kadar vicdansız insanlar var.özellikle temizlik için aldığımız insanlara çok dikkat etmeliyiz bizimde çok şeyimiz çalındı hatta koca vazoları bile götürmüştü bir tanesi. şimdikinden çok memnunum ama yinede ortada altın bırakmıyorum ve muhakkak evde biri duruyor ama dediğim gibi bunun önüne geçmek zor bir keresinde bizde polise şikayet ettik kadının evinde arama yapıldı inanamazsınız kadın bizim kıyafetleri bile almış evi sanki bizim evdi
[/b][/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...