Invoke Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Ne hikmettir ki polisin doguda sesi cikmiyor. O kadar da kahraman gormemek lazim Genişletmek için tıkla ... Polisle askerle ne alakası var? Üstleri ne derse o yapılır. Karışma derlerse karışmazlar.
IchigoKurosaki' Alıntı: Ne hikmettir ki polisin doguda sesi cikmiyor. O kadar da kahraman gormemek lazim Genişletmek için tıkla ... Polisle askerle ne alakası var? Üstleri ne derse o yapılır. Karışma derlerse karışmazlar.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Polisle askerle ne alakası var? Üstleri ne derse o yapılır. Karışma derlerse karışmazlar. Genişletmek için tıkla ... Yorma kendi polis kötü polis bilmez tu kaka.
-qarapapaq-' Alıntı: Polisle askerle ne alakası var? Üstleri ne derse o yapılır. Karışma derlerse karışmazlar. Genişletmek için tıkla ... Yorma kendi polis kötü polis bilmez tu kaka.
Enes Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Gorevini yapan bu adam zaten. O doguda gorev yapan kari kiliklilara lafim Genişletmek için tıkla ... Klavyeden can almak kolay
IchigoKurosaki' Alıntı: Gorevini yapan bu adam zaten. O doguda gorev yapan kari kiliklilara lafim Genişletmek için tıkla ... Klavyeden can almak kolay
IchigoKurosaki Üye TheFenomen' Alıntı: Klavyeden can almak kolay Genişletmek için tıkla ... Dostum ben ne polisim ne askerim. Sayet oyle bi durumum olsa vatanim icin geregini yaparim amirlerim icin degil. Demek istediğim batida aslan kesilen polis neden doguda kedi?
TheFenomen' Alıntı: Klavyeden can almak kolay Genişletmek için tıkla ... Dostum ben ne polisim ne askerim. Sayet oyle bi durumum olsa vatanim icin geregini yaparim amirlerim icin degil. Demek istediğim batida aslan kesilen polis neden doguda kedi?