Bayern Münih'ten kaleci transferi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bayern Münih'ten kaleci transferi
Bundesliga'nın dev ekiplerinden Bayern Münih, Hoffenheim'ın 31 yaşındaki file bekçisi Tom Starke'yi 2015 yılına kadar renklerine bağladı.

Bu sezon da ligde Borussia Dortmund'un gerisinde kalan Bavyera ekibi, transfere erken başladı. Sezon bitmeden Dante'yi kadrosuna katan Münih ekibi, şimdi de Hoffenheim'in kalecisi Tom Starke ile 2015 yılına kadar kadrosuna kattı.

Transferinden dolayı memnuniyetini dile getiren Starke, Bayern Münih'in resmi sitesine yaptığı açıklamada, "Bayern Münih, Almanya'nın en iyi ve Avrupa'nın en büyük 3 kulübünden biri. Buraya geldiğimden dolayı oldukça mutluyum. Önümüzdeki sezonlarda burada iyi bir performans sergileyeceğimi düşünüyorum. Hoffenheim'dan ayrılma kararım biraz ani oldu." dedi.

Bavyera ekibinin genel menajeri Nerlinger ile görüştükten sonra bu kararı aldığını söyleyen 31 yaşındaki file bekçisi, "Christian Nerlinger'in transfer olmamda belirleyici etkisi oldu. Artık burada forma giyeceğim için mutluyum." ifadelerini kullandı.

2010 yılından bu yana Hoffenheim forması giyen Starke, Almanya U-21 takımının formasını da 2002 ve 2004 yılları arasında 12 kez giymişti.
 
KralBaykus

KralBaykus

Üye
Tom starke hoffeinham da iyi başarıları var. Genelde tartışılan Pozisyonlarda ismi geçiyor :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt